2789
عنوان

وسواس فکری

159 بازدید | 19 پست

دوستان من ترس از اجتماع گرفتم ترس از حرف زدن ترس از حضور توی جمع یه گوشه میشینم چون میترسم یه خطایی کنم یکی یه سوالی میپرسه بلد نیسم چطوری جواب بدم انقد فکر کردم و نشخوار فکری دارم حواسم پرت شده حس میکنم هوشمم کم شده الان یکم سعی کردم توی جمع برم ولی پشیمون شدم چون میترسم نکنه یه لحظه دستم تو دماغم بوده یکی فیلم گرفته نکنه حواسم نبوده باد روده اینا خالی شده ازم من مطمئنم هیج وقت دستمو نمیبرم دماغم ولی بازم میترسم الان همش دارم فکر میکنم تو اینکارو نکردی باز میترسم چیکار کنم😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم وسواس فکری دارم از لحاظ ظاهرم همش فکر میکنم زشتم با این که مشکلی ندارم پیش روانشناس رفتم و دارو ...

منم تازه رفتم واقعا درمان میکنه ,من قرص میخورم حس میکنم یه جوری میشم ،حالت الان بهتره یکم در موردش میگی 

منم تازه رفتم واقعا درمان میکنه ,من قرص میخورم حس میکنم یه جوری میشم ،حالت الان بهتره یکم در موردش م ...

من خوب از بچگی مادری داشتم که اعتماد بنفس نداشت این موضوع منم تحت تاثیر گذاشته بودم منم از خودم حس رضایت نداشتم از خودم ایراد می‌گرفتم همش میخواستم تغییر بدم دیگه یه جایی رسید که زندگیمو مختل کرد چون فکر میکرد زشتمو همسرم نمیپسنده رفتم دکتر قرص داد بهم و دوماه خوردم و امرای منفی انگار از ذهنم پاک شد بعد که قطع کردم ینی الان به این باور رسیدم نازی ندارم برای تغییر

غلبه سودا در مغز داری درمانش کن وگررررنه خدایی نکرده خدایی نکرده میشه سرطان یا میشه خودکشی

به خودکشی ک فکر میکنم ولی بخاطرخانوادم دارم تحمل میکنم این روزارو دوسه ساله دارم اینو تحمل میکنم اما هی داره بدتر میشه بفکر خانوادمم وگرنه یه گوشه نشستم به سختی دارم روزا رو تحمل میکنم مخصوصا ک خوابگاهم هستپ