2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگ...

772 بازدید | 22 پست

حواسم نبودساعت چنده ازبس درگیرکارهای خونه بودم مهوون داشتیم تولده همسرم بودبعدکادوهاش روهمسرم پوشیدبعددوتالباس براش تنگ بودگفتم الان میخوای بیابریم عوض کنیم وقتی میری مادرشوهرروبزاری خونشون‌ بعدبرگشته میگه یکم مغزتوبه کاربندازنزارآکبندبمونه یکم فکرکن لان مغازه هابازه خیلی بدم اومدازحرفش خب من حواسم نبودساعت چنده اون همچین رفتاری کردش خیلی بدم میادیه اشتباه کوچیک بکنی اینجوری میکنه چیکارکنم برم بهش بگم ازاین رفتارت بدم میاد؟

خیلی شوخی های مسخره ای میکنه گاهی مسخره میکنه بعدمیگه شوخی کرم تعریف میکنه ازسلیقم بعدیه سری برامادرشوهرم کادوخریدم 2باررفت عوض کردمادرشوهرم بعدرفتیم مسافرت گفتم براشون سوغاتی لباس بخریم شوهرم گفت نه براشون کلوچه خریدم بعدم گفت حالاتوام سلیقه نداری بدسلیقه ای یه چیزی میخری بعدنمیشه عوض کنه چون شهردوره بعدخندیددیدمن اخم کردم سریع حرفشوعوض کردگفت نه منظورم اینه سلیقه تومناسب سن اون نیستش میره عوض میکنه 

چرافکرنمیکنن یه حرفیومیخون بزنن که شایددل یه آدمی روبشکنن چاقعامتاسم هی مسخره میکنه گاهی تازه کم شده مسخره کردنش بارفتارای من ولی نمیدونم چه کنم برای این سری که گفت مغزتوبه کاربندازوفلان

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یک سال

الان غصه میخوری برا حرفاش کاراش به مرور عادت میکنی و خیلی بی اهمیت میشه برات..

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
آدم سرزنشگریه احتمالا مامان باباشم سرزنشگرن و شوهرت اودشم یه خطای کوچیک میکنه خودشو تحقیر و سرزنش می ...

نمیدونم والامیترسم بهش بگم که فلان حرفت منوناراحت کرده بعدخیلی جدی میگیره جوش میزنه هی حرف میزنه حتی فکرکن یه سری بهش گفتم دیرمیای توهمش خونه وفلان تاچندسری هرچی میشدمیگفت نگاه این جورمشکلات پیش میادبعدتوبه من میگی چرادیرمیای

شوهرم باخانوادش از14سالگی به بعداصلازندگی نکرده یه مدت مدرسه وخوابگاه بعدش دانشگاه وخوابگاه بعدش هم خونه مجردی زندگی کرده فکرنکنم به خانوادش ربط داشته باشه

اسی به نظرت اگ مثلا همسرت برای بابات لباس می خرید بعد ب سلیقه تو نبود و پیش خودت میگفتی این چیه خریده دفعه های بعدی چ رفتاری داشتی یا چی میگفتی اگ میخواست مثلا باز سوغاتی بخره ؟

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡چقد جالب نتی که حق طبیعی مون هست رو الان تحت عنوان نت پرو باید خرید بفرماییم😊چقد زود عادت کردیم عادی شد واسمون ⛓️

ببخشید ولیرهمسرت شعور نداره ،یه بار دقیقا حرفاشو به خودش تحویل بده نا متوجه زشتی کارش بشه و الانم بهش بگو از حرف زدنت بدم اومده داری کم کم با این رفتارات باعث میشی دل سرد بشم  ،همسر منم گاهی یه حرفی میزد بدم میومد خیلی رک گفتم به هیچ عنوان خوشم نیومد و میگفت شوخی کردم منم گفتم با من شوخی نکن چون در جواب شوخیت مثل خودت دلتو میشکونم الان چند سال کلا گذاشته کناد

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌