2777
2789
عنوان

بدی های فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تو دوران دانشجویی حقوق میدن؟ 

بله

مات و مبهوت به زندان قلبم نگاه می کنم و با خود فکر می کنم: زندانبان کی از راه می‌رسد؟ نکند کلید را جا بگذارد؟ ناگهان نگاهم به عقل می افتد که نفس های آخرش را میکشد.انگار می خواست چیزی به من بگوید..... ☕🍫

محدودیت برای حجاب و عقایدو ..‌. زیاده

سطح علمی اساتید خیلی بالانیست

خوابگاه و دانشگاه هاش داغونن در حدی که ۲۰ نفرو میچپونن تو یه اتاق

حقوق و مزایا پایین 

تفکیک جنسیتی

البته بدترینش همون مورد اوله

فکنم منطقه دو یا سه بودی من یکم

اره منطقه دو ام

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113
نمیتونم واقعامن خانوادم نمیذاشتن کنکوربدم بعدچندسال دادم که اونم نیاوردم واقعابرام عذابه چون سرهرکار ...

تلاش کن بازم

من ۳ بار کنکور دادم برا فرهنگیان

رتبه سال اول ۱۴ هزار

سال دوم ۴ هزار

سال سوم ۱۹۰۰

اون وقت تو سیستان طرف با ۳۰ هزار مشاوره میخونه

مات و مبهوت به زندان قلبم نگاه می کنم و با خود فکر می کنم: زندانبان کی از راه می‌رسد؟ نکند کلید را جا بگذارد؟ ناگهان نگاهم به عقل می افتد که نفس های آخرش را میکشد.انگار می خواست چیزی به من بگوید..... ☕🍫
رشتت انسانی بود؟

نه تجربی

البته اون موقع فقط دبیری رو زدم 

امسال مرددم ابتدایی رو هم بزنم یا نه

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113

فرهنگیان نبودم‌دانشگاهم سطح بالا بود‌ ازمون قبول شدم 

فک کنک منظورت دانشگاه فرهنگیان بود 

بنظرم برای خانما معلمی شغل بسیارخوبیه

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
نه تجربی البته اون موقع فقط دبیری رو زدم  امسال مرددم ابتدایی رو هم بزنم یا نه

امسال هم کنکور تجربی دادی؟؟

برای ترمیم معدل باید همون سالی که دیپلم گرفتی اقدام کنی؟؟ نمیشه بعدترش اقدام کرد؟؟

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

چرا همه می گن فرهنگیان؟  مشکلی ندارم ها ولی برام عجیب شده چرا همه می خوان برن

تقریبا تنها رشته‌ایه که از لحظه ورود استخدام میشی، یعنی هم در طول دوره دانشجویی حقوق داری هم بعد از تموم شدن دانشگاه موقعیت شغلی‌ت تضمین‌شده‌ست. کارش هم کلا ۲۴ ساعت در هفته‌ست و نسبت به بقیه شغلها وقت آزاد زیادی داره. برای پسرها هم یک مزیت مهم داره و اونم اینه که سربازی نمیرن

تلاش کن بازم من ۳ بار کنکور دادم برا فرهنگیان رتبه سال اول ۱۴ هزار سال دوم ۴ هزار سال سوم ۱۹۰۰ ...

دیگه نمیخوام بخونم خسته شدم چطوری بعدچندسال دوباره درسامویادم بیادوقتی خانوادم اینقدربیفرهنگن بهم میگفتن دختربایدشوهرکنه درس چیه من شاگردسوم کلاس بودم ولی نزاشتن کنکوربدم بعدچندسال که دیدن یک خاستگارخوب ندارم گفتن حالابروکنکوربده ولی چه فایده