مات و مبهوت به زندان قلبم نگاه می کنم و با خود فکر می کنم: زندانبان کی از راه میرسد؟ نکند کلید را جا بگذارد؟ ناگهان نگاهم به عقل می افتد که نفس های آخرش را میکشد.انگار می خواست چیزی به من بگوید..... ☕🍫
نمیتونم واقعامن خانوادم نمیذاشتن کنکوربدم بعدچندسال دادم که اونم نیاوردم واقعابرام عذابه چون سرهرکار ...
تلاش کن بازم
من ۳ بار کنکور دادم برا فرهنگیان
رتبه سال اول ۱۴ هزار
سال دوم ۴ هزار
سال سوم ۱۹۰۰
اون وقت تو سیستان طرف با ۳۰ هزار مشاوره میخونه
مات و مبهوت به زندان قلبم نگاه می کنم و با خود فکر می کنم: زندانبان کی از راه میرسد؟ نکند کلید را جا بگذارد؟ ناگهان نگاهم به عقل می افتد که نفس های آخرش را میکشد.انگار می خواست چیزی به من بگوید..... ☕🍫
چرا همه می گن فرهنگیان؟ مشکلی ندارم ها ولی برام عجیب شده چرا همه می خوان برن
تقریبا تنها رشتهایه که از لحظه ورود استخدام میشی، یعنی هم در طول دوره دانشجویی حقوق داری هم بعد از تموم شدن دانشگاه موقعیت شغلیت تضمینشدهست. کارش هم کلا ۲۴ ساعت در هفتهست و نسبت به بقیه شغلها وقت آزاد زیادی داره. برای پسرها هم یک مزیت مهم داره و اونم اینه که سربازی نمیرن
تلاش کن بازم من ۳ بار کنکور دادم برا فرهنگیان رتبه سال اول ۱۴ هزار سال دوم ۴ هزار سال سوم ۱۹۰۰ ...
دیگه نمیخوام بخونم خسته شدم چطوری بعدچندسال دوباره درسامویادم بیادوقتی خانوادم اینقدربیفرهنگن بهم میگفتن دختربایدشوهرکنه درس چیه من شاگردسوم کلاس بودم ولی نزاشتن کنکوربدم بعدچندسال که دیدن یک خاستگارخوب ندارم گفتن حالابروکنکوربده ولی چه فایده