2777
2789
عنوان

بدی های فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان همه میرن فرهنگیان اونوقت من حتی دعوت به مصاحبم نمیشم🥲

منم پارسال دعوت نشدم با اینکه ترازم ۷۵۰۰ بود😂🗿

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113

من دبیر غیر انتفاعی هستم 

شغلم رو دوست دارم با اینکه مزایا رسمی ها رو نداریم مثل حقوق تابستون و عیدی و اینا ولی باز هم چون علاقه دارم به نظرم شغل خیلی خوبیه 

وجهه اجتماعی خوبی هم داره 

سختیش برای من تکرار زیاد مطالب هست 

مثلا من چهار تا کلاس دوازدهم دارم در هفته چهار بار یه مطلب رو تکرار می کنم و این تکرار سال ها ادامه داره 

من دارم برای اینکه فرهنگیان نیاوردم گریه میکنم چطوری ازبدیاش بگم 

گریه نکن فرهنگیان چیز عجیب غریبی نیست

مات و مبهوت به زندان قلبم نگاه می کنم و با خود فکر می کنم: زندانبان کی از راه می‌رسد؟ نکند کلید را جا بگذارد؟ ناگهان نگاهم به عقل می افتد که نفس های آخرش را میکشد.انگار می خواست چیزی به من بگوید..... ☕🍫

بدی نداره والا هر کی قبول شد با سر بره😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

حقوقش کمه. عوض کردن شغل یکم سخته. بنظر خودم بزرگ‌ترین مشکلش اینه که معلم فقط تو یه پایه‌ای که تدریس می‌کنه دیگه به بیشتر از اون نیازی نداره بخاطر همون بعد از مدتی دیگه درس‌هایی که خونده بودن رو فراموش می‌کنن و کمتر کسی از معلما به مطالعه خودش ادامه می‌ده. کلا معلمی متاسفانه تولید علم نداره و از لحاظ علمی تو همون سطح راکد می‌مونی.

چرا همه می گن فرهنگیان؟  مشکلی ندارم ها ولی برام عجیب شده چرا همه می خوان برن

چون حقوق میدن

حمله نکنید بهم

چون تو دانشگامون اکثرا یا علاقه ندارن یا حتی یه تدریس ساده و ارتباط با دانش آموز بلد نیستن 

مات و مبهوت به زندان قلبم نگاه می کنم و با خود فکر می کنم: زندانبان کی از راه می‌رسد؟ نکند کلید را جا بگذارد؟ ناگهان نگاهم به عقل می افتد که نفس های آخرش را میکشد.انگار می خواست چیزی به من بگوید..... ☕🍫
رتبت چقدر بود گللل

۲۳۰۰۰

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113