2777
2789
عنوان

کنکوریا ی با تجربهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 90 پست
اسی ورودی یازدهمی درسته؟ از الان بخونی حتی تک رقمی هم می‌تونی بشی

جون من🥲

افسردگی حاد داشتم تازه اوکی شدم..

واقعن نمیتونستم بخونم 

با گریه تست میزدم=/

فقط اینکه از ۱۱ ام و اواسط دهم شروع میکنم بعدش برمیگردم اوایل دهم و میخونم

بل ورودی ۱۱ ام هستم

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید انگیزه ت رو حفظ کنی از اول تا اخرش هر روز بهتر از دیروز باشی برنامه داشته باشی هدفت برات مهم با ...

پایه‌ات در چه حد بود؟

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

عیزم چرا انقد نگرانی دیر نشده ک وقت دری هنوز

ب شدت ب رتبه شدن نیاز دارم 

سر همینه...

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
من توی ۹ ماه رتبم دو رقمی شد :))))

میشه درخواستم رو قبول کنید 😊🤍

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍
میشه درخواستم رو قبول کنید 😊🤍

تو مگه قرار نبود بری بشینی درس بخونی دگ آنلاین هم نشی پاشدی اومدی سایت من چی بگم به تو آخه 

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
چرا اخه از این آدماست ک بفهمه دیگ زمان نمیزاره =/

سعی کن ازش قلق رو یادبگیری‌که چجورق برات درسارو میچینه اینا که اگه زمان نذاشت دیگه خودت بلدی چیکار کنی

من یه چیزی فهمیدم اونم اینه الان مشاوره گرفتن و کلاس مجازی رفتن قشنگ جزو امکانات خوبیه ولی اینا مخربم هستن

با ذهنی باز بدون توجه به نتیجه و فکرای منفی هر روزتو با روز قبلت مقایسه کن 

جون من🥲 افسردگی حاد داشتم تازه اوکی شدم.. واقعن نمیتونستم بخونم  با گریه تست میزدم=/ فقط ا ...

الان اولویتت با دهمه هاااا

یازدهم رو ول کن

بشین دهم رو ببند در طول سالم یازدهم رو می‌خونی به اندازه کافی براش وقت هست

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

[QUOTE=305351699]پایه‌ات در چه حد بود؟[/QUOT

تستی نخوندم ولی تشریحی خب بود شاگرد اول بودم 

سلام دوستان گل کنکوری و دانش آموزانی انسانی😍🤗 من فاطمه خواجه وند هستم رتبه 79 کنکور انسانی 401 الانم دانشجوی دبیری ادبیات هستم✌️😉 یه کانال دارم توی روبیکا کلی مطالب مهم توش میزارم هر روزه میتونین اونجا رو به دوستای کنکوری و انسانی تون معرفی کنید ❤️❤️❤️https://rubika.ir/moshavereh_402
سعی کن ازش قلق رو یادبگیری‌که چجورق برات درسارو میچینه اینا که اگه زمان نذاشت دیگه خودت بلدی چیکار ک ...

اوم:)

من تازه دوازدهم و تموم کردم ولی چون هیچی نخوندم پشت میمونم و صفرم یه جورایی دهم یازدهم هم به کرونا و ...

فیلم بدیش اینه که ارتباط متقابل دانش آموز با معلم وجود نداره این خیلی بده

و اینکه تکلیف نداره مثه کلاس

آزمون نداره

رفع اشکال نداره

و مهمتر از همه مثل کلاس برنامه مشخص نداره

کلاس از همه لحاظ از فیلم بهتره حتی انلاینش

رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق
جون من🥲 افسردگی حاد داشتم تازه اوکی شدم.. واقعن نمیتونستم بخونم  با گریه تست میزدم=/ فقط ا ...

منمممممم ورودی یازدهم ناامیدم کلا حس میکنم نمیشه کلی از وقتم رفته 🙂

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍
الان اولویتت با دهمه هاااا یازدهم رو ول کن بشین دهم رو ببند در طول سالم یازدهم رو می‌خونی به انداز ...

والا دهم و از تیر شروع کردم تیکه تیکه خوندم 

الان وسطاش هسم دقیق 

فصلای مهمش 

از این ب بعد و سفت میخونم 

فیلم بدیش اینه که ارتباط متقابل دانش آموز با معلم وجود نداره این خیلی بده و اینکه تکلیف نداره مثه ک ...

خوب فیلما هم یه روز بعد کلاس تو تلگرام پخش میشن تکالیفشون هم میزارن کلاس و دگ نمیتونم شرکت کنم 

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤