بخدا من همون سال که پیش دانشگاهیمم میخوندم بدا کنکور هم میخوندم رتبم ۵۰۰ شد زبان هم همزمان شرکت کرده بودم اونم۱۰۰۰شدم هیچیو سخت نگیر مخصوصا درس خوندنو بخدا من راضیم هرسال برا کنکور بخونم بشرط قبولی ولی یه هفته بچه داری نکنم انقد که دس تنها مادر بودن سخته
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
میخوام با تدریسا ۴۰۳ پیش برم فیلمای تلگرامی به نظرتون اوکیه یا ۴۰۲ شونو ببینم؟
این کاربری دست دو نفره✌️ گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤 شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂 یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :) دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.
نظری درمورد فیلم ندارم اگر درسی مشکل نداری و یا مشکلت زیاد جدی نیست خودت بخون و تست بزن میای بالا ...
من تازه دوازدهم و تموم کردم ولی چون هیچی نخوندم پشت میمونم و صفرم یه جورایی دهم یازدهم هم به کرونا و مجازی خورده بودیم پایم اوکی نیستش فقط دوازدهم و کتابشو خوندم رفتم امتحان نهایی دادم برای همینم میخوام فیلم ببینم
این کاربری دست دو نفره✌️ گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤 شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂 یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :) دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤