2777
2789
عنوان

کنکوریا ی با تجربهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 90 پست
جدیییی؟! بیشتر توضیح میدی؟ ۱۲ بودی یا پشت کنکور؟ پایه‌ات در چه حد بود؟ چقدر خوندی؟

من نظام قدیم بودم

از اواخر شهریور با پایه متوسط شروع کردم

رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق
رشتت؟

انسانی 

سلام دوستان گل کنکوری و دانش آموزانی انسانی😍🤗 من فاطمه خواجه وند هستم رتبه 79 کنکور انسانی 401 الانم دانشجوی دبیری ادبیات هستم✌️😉 یه کانال دارم توی روبیکا کلی مطالب مهم توش میزارم هر روزه میتونین اونجا رو به دوستای کنکوری و انسانی تون معرفی کنید ❤️❤️❤️https://rubika.ir/moshavereh_402

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا من همون سال که پیش دانشگاهیمم میخوندم بدا کنکور هم میخوندم رتبم ۵۰۰ شد زبان هم همزمان شرکت کرده بودم اونم۱۰۰۰شدم هیچیو سخت نگیر مخصوصا درس خوندنو بخدا من راضیم هرسال برا کنکور بخونم بشرط قبولی ولی یه هفته بچه داری نکنم انقد که دس تنها مادر بودن سخته

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
سال ۵ پزشکی

می‌خوام با تدریسا ۴۰۳ پیش برم فیلمای تلگرامی به نظرتون اوکیه یا ۴۰۲ شونو ببینم؟

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
من خودم یکسال خوندم دو رقمی شدم 🤗🤍

چطوری آخه لامصب

بیشتر توضیح میدی؟

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

سال ۵ پزشکی

پرام

وای خدا چ خوبه هسی=/

خب ی سوال 

من‌۱ ماهه با مشاور شروع کردم ول ن خوب خداییی 

۵۰ درصد تلاشمو گذاشتم=/

نمیخوام بش بگم نظرش برمیگرده 

از الان ب بعد بخونم...

واقعا میشه؟

خ میخوام ۲ رقمی بشه =/

واقعی میخونم🥲

چون از تنبلی نبوده کمال‌گرایی و اینا‌.

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
ولی بنظرم به خودت ظلم نکن دیدگاه مشاورت مهم نیست نقصهاتو پیدا کن و رفعشون کن نه لاپوشونی

چرا اخه

از این آدماست ک بفهمه دیگ زمان نمیزاره =/

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
می‌خوام با تدریسا ۴۰۳ پیش برم فیلمای تلگرامی به نظرتون اوکیه یا ۴۰۲ شونو ببینم؟

نظری درمورد فیلم ندارم

اگر درسی مشکل نداری و یا مشکلت زیاد جدی نیست خودت بخون و تست بزن میای بالا

اگر درسی خییییییلی مشکل داری برو کلاس

رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق
من توی ۹ ماه رتبم دو رقمی شد :))))

فقط امضات

حق

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
چطوری آخه لامصب بیشتر توضیح میدی؟

باید انگیزه ت رو حفظ کنی از اول تا اخرش هر روز بهتر از دیروز باشی برنامه داشته باشی هدفت برات مهم باشه بقیه ش با تمرین و تکرتر درست میشه

سلام دوستان گل کنکوری و دانش آموزانی انسانی😍🤗 من فاطمه خواجه وند هستم رتبه 79 کنکور انسانی 401 الانم دانشجوی دبیری ادبیات هستم✌️😉 یه کانال دارم توی روبیکا کلی مطالب مهم توش میزارم هر روزه میتونین اونجا رو به دوستای کنکوری و انسانی تون معرفی کنید ❤️❤️❤️https://rubika.ir/moshavereh_402
نظری درمورد فیلم ندارم اگر درسی مشکل نداری و یا مشکلت زیاد جدی نیست خودت بخون و تست بزن میای بالا ...

من تازه دوازدهم و تموم کردم ولی چون هیچی نخوندم پشت میمونم و صفرم یه جورایی دهم یازدهم هم به کرونا و مجازی خورده بودیم پایم اوکی نیستش فقط دوازدهم و کتابشو خوندم رفتم امتحان نهایی دادم برای همینم می‌خوام فیلم ببینم 

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤