2777
2789
عنوان

کنکوریا ی با تجربهههههه

936 بازدید | 90 پست

بچه ها با ۱ سال و ۱۰ ماه خوندن ...

میشه جمع کرد مطالبو کامل؟

خدایی اگ همین الان این‌تایمو داشتین رتبه چند میشدین؟

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من توی ۹ ماه رتبم دو رقمی شد :))))

جون من؟

وای خدا انقده حالم‌بده از صب فقط دارم گریه میکنم 

هستی سوالامو بپرسم؟

رشتت؟

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

جدیییی؟!

بیشتر توضیح میدی؟

۱۲ بودی یا پشت کنکور؟

پایه‌ات در چه حد بود؟

چقدر خوندی؟

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

من خودم یکسال خوندم دو رقمی شدم 🤗🤍

سلام دوستان گل کنکوری و دانش آموزانی انسانی😍🤗 من فاطمه خواجه وند هستم رتبه 79 کنکور انسانی 401 الانم دانشجوی دبیری ادبیات هستم✌️😉 یه کانال دارم توی روبیکا کلی مطالب مهم توش میزارم هر روزه میتونین اونجا رو به دوستای کنکوری و انسانی تون معرفی کنید ❤️❤️❤️https://rubika.ir/moshavereh_402

رشتت؟

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
آره میشه چرا که نه

ی جوری امید ندارم از صب درحال زار زدنم=/

۱ ماهه مشاور گرفتم 

ماشالا دست ب پیچوندنمم عالیه=/

البته تنبلی نبود حالم خوب نبود کلا ..

الانم‌نگرانیییی

بعد اینکه ی سوال 

نمیخوام‌ب مشاورم بگم🥲

چون دیدگاهش برام مهمه 

ول از این ب بعد اجرا کنم اوکیه ب نظرت؟

۱۱ ام رو شروع نکردم=/

من خودم یکسال خوندم دو رقمی شدم 🤗🤍

رشتت؟

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤

اسی ورودی یازدهمی درسته؟

از الان بخونی حتی تک رقمی هم می‌تونی بشی

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.