2777
2789
عنوان

حدس جنسیت

1898 بازدید | 46 پست

سلام دخترا

من رژیم برای پسر گرفتم علایم اینه بنظرتون جنسیت جنینم چیه؟

جنینم سمت راستمه،غروبا و شبا حالت تهوع دارم،جوش شیرین کف نکرد یه حبابای کوچیک زد،کلم قرمز بنفش شد،حرف وای توی چشم راستمه،نبض دستم خط صاف رفت.چیزهای شور دوست دارم،صورتم صاف و سفیدتر شده.اوایل لقاح کمردرد شدید داشتم،خودم خواب کیسه ارد سفید دیدم،مامانم خواب دید بابابزرگم میاد به همه انار میده.خودم قبلا سیب نمیخوردم الان یخچالو نگاه میکنم دلم الو یا سیب میخواد.از چای حالم بهم میخوره،به بوها حساس شدم ،هندونه میخورم حالت تهوعم بیشتر میشه.تو هفته چهار تیتر بتام 728 بود.رشد موهام معلوم نیست چون لیزر کردم.ماه اول بارداری بشدت عصبی بودم الان اروم شدم.

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…

کلم بنفش دختره

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

همه چیزارو هم امتحان کردیا😁انشالله ک پسره ،من طلافروشی شنیدم ی زنجیر طلا برداری بذاری رو نبضت اگه دورانی باشه حرکتش دختر ،رفت و برگشت پسر

حتی اونایی ک حامله نیستن هم میتونن امتحان کنن ج میده 

برا من پسر در اومد

ی تازه مامان💗

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دخترمیخوادباشه پسرمیخوادباشه فقط سالِم وصالِح باشَن اِنءشااَلله!❤

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

همه چیزارو هم امتحان کردیا😁انشالله ک پسره ،من طلافروشی شنیدم ی زنجیر طلا برداری بذاری رو نبضت اگه د ...

حالا پسرشد؟

منم از چای بدم میومد و اوایل خیلی عصبی بودم دختر شد

این چیزا ژنتیکیه گلم خودتو درگیر نکن😅

ان شالله یه پسر سالم و خوشگل گیرت میاد😍

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ولامن همه تست خونگی هاگفت پسر ولی دختره بچه ام اعتماد نکن به این چیزا

میشه بگی چیا تست کردی

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز