2821
2789
عنوان

حدس جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 46 پست
ولی خواب هم بی تاثیر نیست من خواب دیدم دوتا النگو داشتم خواستم درشون بیارم یکیشون شکست، ونینیم بداز۵ ...

مگه کیسه ارد تعبیرش چیه؟

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استارتر منم خالم رژیم برا پسر دار شدن گرفت حتی وقتی هم ک رژیم تموم شده بود بازم ادامش میدادن یادمه عید خونه مامان بزرگم اینا مرغ گذاشته بودن اونا مثلا چون تو رژیم بودن مرغ نباید میخوردن تخم مرغ خوردن خیلییییی رعایت میکردن ولی در اخر بچشون دختر شد کار خوبه خدا درست کنه🥲

ما مُحتاج ماندَن های پُر اَز مِنَت نیستیم؛)

با این علائم که پسره ولی علایم مهم نیست من نصف علایم دختر و داشتم پسر شد حالا تو بیمارستان خانمه ماه نهن بود همه علایم پسر و داشت ببین همه علایم حتی شکمش عین هندونه نوک تیز جلو بود هر کی میدید میگفت پسره حتی خودش و مامانش میگفتن سونو دروغ میگه ، بعد زایمان دخترش فهمید همه اینها سرگرمی هست جنسیت به اینا نیست 

ولی خواب هم بی تاثیر نیست من خواب دیدم دوتا النگو داشتم خواستم درشون بیارم یکیشون شکست، ونینیم بداز۵ ...

منم خواب دیدم پرستار گفت بچت پسره و اسمشو گذاشتن حسین

ولی نی نی جون دختر بود 

خواب همه چیز نیست

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
منم رژیم گرفتم و دومین تو راهیمم دختره علائم پسر زیاد دارم ولی همش چرته  هیچکدوم پایه علمی ند ...

رژیم من توی تبادل نظر هست ببین مثل من رعایت کردی؟قرص فلوکونازولم من خوردم

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…
استارتر منم خالم رژیم برا پسر دار شدن گرفت حتی وقتی هم ک رژیم تموم شده بود بازم ادامش میدادن یادمه ع ...

اره واقعا منم امیدم بخداست خودم که پسر دوست داشتم چون داداش نداشتم ولی دخترم بشه دوسش دارم ولی مادرشوهرم و مامانم و..همش میگن چی خوشت میاد ویار داری همش استرس دارن به منم انتقال میدن الان میگم کاش اصلا اقدام نمیکردم .

ادرار اونو انجام ندادم 

انجام بده جوابش درسته

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
رژیم من توی تبادل نظر هست ببین مثل من رعایت کردی؟قرص فلوکونازولم من خوردم

نه عزیزم 

من کم کاری زیاد داشتم 

ولی آزمایش اسپرم و تحرک و ... از همون اول هم عااالی بود

خودمم وضعیتم ایده آل بود

تاریخ عضویتم😅😅

نه عزیزم  من کم کاری زیاد داشتم  ولی آزمایش اسپرم و تحرک و ... از همون اول هم عااالی بود ...

واسه من اونا از اول اوکی بودن همیشه اولین اقدام حامله میشم ولی رژیمم گرفتم ایشاال که بشه من تمام تلاشمو کردم

بنظر منم دختره  چون اونایی ک ویار و تهوع وحشتناک دارن اکثرا پسره

رفتم سونو پسر بود

استارتر منم خالم رژیم برا پسر دار شدن گرفت حتی وقتی هم ک رژیم تموم شده بود بازم ادامش میدادن یادمه ع ...

من رعایت کردم ولی مرغ میخوردم ولی نتیجه گرفتم خداروشکر

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792