2821
2789
عنوان

حدس جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 46 پست
دخترمیخوادباشه پسرمیخوادباشه فقط سالِم وصالِح باشَن اِنءشااَلله!❤

چرا این طرز فکر رو دارید یعنی چی هر کسی یه میوه ای رو بیشتر دوست داره انسان کامل حق انتخاب داره مگه کسی گفت دختر یا پسر صرفا منظورش اینه که پسر باشه ولی مریضم بود عیب نداره ک میگید مهم سلامت

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
همه چیزارو هم امتحان کردیا😁انشالله ک پسره ،من طلافروشی شنیدم ی زنجیر طلا برداری بذاری رو نبضت اگه د ...

همون رفت و برگشت رفت

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا این طرز فکر رو دارید یعنی چی هر کسی یه میوه ای رو بیشتر دوست داره انسان کامل حق انتخاب داره مگه ...

مگه منم گفتم خدایی ناکرده مشکلی داره؟منظور من این بود خودشو درگیر جنسیت نکنه

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

خودتون تست کردید؟

سلام گلم فک کنم پسره😍

انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
همون رفت و برگشت رفت

من فقط به تست نمک اعتقاد دارم واسه ۲۰ نفر تا حالا ریختم و درست اومده بگو یکی وقتی حواست نبود یکم نمک بریزه رو سرت اگه دست زدی به مو و روسریت دختره اگه دست زدی به دماغ و دهنت پسره یعنی غیر ممکنه نمک بریزن رو سرت بعد چند ثانیه دست نزنی 😍

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
از تست نمک بگیر تا سوزن حتی نبض و سینه ی سمت راستم بزرگتره ولی سونو گفت دختر 

تست نمک رو سر ریختن منظورته یا ادرارشو اگه رو سرت نریختی بگو یکی حواست نبود بریزه ببین جواب اون چی میشه بعد لطفا بهم جوابشو بگو

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
درمورد کلم بنفش هم وقتی توش ادرار کردی باید رنگش صورتی بشه تا پسر باسه

میگم شاید بخاطر لبنیات چون یکسال بود نمیخوردم دیگه فهمیدم باردارم شروع کردم حسابی 

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…
خودتون تست کردید؟

خواهرم بله ولی برای خودمو هم امتحان کردم ولی بازم فکرمیکنم برای سرگرمیه امکان خطا داره ۸۰ درصد درسته

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

میگم شاید بخاطر لبنیات چون یکسال بود نمیخوردم دیگه فهمیدم باردارم شروع کردم حسابی 

چندبار بزن یکی روامروز یکی رویه هفته بعد

بنظر منم دختره  چون اونایی ک ویار و تهوع وحشتناک دارن اکثرا پسره

منم میگم حالت تهوع دارم شبا ولی سر دخترم هیچی نداشتم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز