2777
2789

مادرشوهرم ،خونم برای اولین بار دعوت بود. پریشبم همینطور. نوه هاشون اومدن خونمون پریشب یکیشون دیشبم ۳تاشون به شوهرم گفتم بچه بدون پدر مادرش نیاد .مسئولیت داره.
خیر سرم تازه عروسم
شوهرم نبود که مادرشوهرم میگفت خواهرا از دستت ناراحتن میگن نمیان خونمون دیگه مثل دوران مجردی و عقد نمیریم خونه پسرمون اش بخوریم گفتم مگه مادرم راجبه این موضوع صحبت نکرد که این مورد نباشه هر هفته ،
گفت بذار بیان گفتم بهم چند ساعت قبل زنگ بزنن من هیچوقت نگفتم مهمون نیاد .رفت و امد، نه فقط امد منم ازشون گلایه دارم یبار پاگشام نکردن بعد از عروسی دعوتمون نکردن که سکوت کرد.
بعد شوهرم اومد دیگه حرفی نزدیم
شب موقعه خواب بچه کوچیکا میخواستن خونمون بمونن واقعا با این قضیه مشکل داشتم ،شاید بدجنس به بنظر برسم ولی دوست ندارم بچه بدون پدر مادرش خونم باشه تازه عروسی کردم بچه های خواهر شوهرمو برادرشوهرم بودن دختر و پسر تو رنج ۸ .۹.۱۰
نمیدونم حق با منه یا نه.
اخرشب واقعا عصبی شدم مادرشوهرم مدام اسرار کرد بمونید اصلا در نظر نگرفت شاید عروس راحت نیست.
فکر کردم شاید دوباره داره لج میکنه .گفتم بچه شب بره خونشون  خواهر خودم یه شب اومد همسر گفت بد عادت میشه دیگه نذاشتم شب بمونه .بعد گفت نه همیشه خونه عمش میمونه. گفتم اونجا خونه عمشه .اونم گفت خونه داییشه گفتم داییش زن داره . (منظورم این بود که منم زن این خونم حق نظر دارم که پسر شماهم دیگه زن گرفته درکمون کنید) بد برداشت شد.
ناراحت شدم چرا حس نمیکنن پسرشون زن داره دیگه دختره مردمه با هزار ارزو اومده.
که یهو قهر کرد با نوه ها رفت اخرشب انقد التماسش کردم قرار بود شب خونمون بمونن دیشبم میخواستم بمونه نوش باهاش بود زود بردش.

امروز متوجه شدم که نباید ناراحت میشدم بچه بهش وابستس .قبل از این جریانا با اینکه دلمو سیاه کرده استرس داشتم که دوباره دیدمش و تپش قلب واقعا حالم بد بود.
گفتم بیایید کلا خونه ما بمونید تاحالا نیومدین اولین باره .
بعد رفت اخر سر گفت خدالعنتش کنه خواهرشوهرتو ،(چون وون باعث ازدواج ما بود)  دیگه کلاکه گریه کردم ،با شوهرم دعوا کردم .شوهرم طرفه حقه گفت تو امشب مهمونت بود تقصیر تو بود باید کوتاه میومدی .
من قبول داشتم کارم زشت بود خیلی .اما اینکه حس نمیکنن طرف تازه عروسه پریشب یه بچه بیاد یهو فرداشبش ۳ تا بچه همراه مهمون .مادراشون نمیدونستن مادرشوهرم اورده بودشون .دیگه شب موندنشون چی بود خونه ما بخوابن .عادت نمیکنن هربار؟؟؟
من نمیدونم چیکار کنم با این قضیه؟
شوهرم میگفت مهمونت بود .میدونستم بد کردم .بهش گفتم من چی منم مهمون بودم چند بار مادرت با بدزبونی دلمو شکست؟چند بار با خواهرات دورم جمع شدن گوشه کنایه؟؟ منو بزور بردی خونشون.

(واقعا قصدم تلافی کردننبودا نمیتونستم خودمو نگه دارم انقد از این رفتارا دیدم زور گفتن عصبی ام بودم نتونستم جواب ندم.)

بعش گفته بودم با مادرت دکتر نمیرم .دیشب گفتم حالا فهمیدی؟دستم نمک نداره ،گفت میخواستم رابططتون تغییر کنه بهتر بشه.
گفتم فایده نداره من مادرتو خواهرات هزار راه و امتحان کردم فایده نداره میگه از چشم افتادی که اینجورن.گفتم اولین نفری که از چشم افتاده خانوادتن من از اول بد زبونی کردم ؟
بعد گفت گوشیتو خاموش کن کسی زنگ نزنه  منظورش این بود خواهراش میخوان چند نفری بتوپن بهم.

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کلر خوبی کردی جرف همسرت گدش کن گوشیتو خاموش کن تا اوضاع آروم بشه ولی بهت بگم ها زمان بگذره خودت علاقه پیدا میکنی به رفت و آمد الان اویل همه خلوت دونفره دوست دارن

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

چند سالتونه؟

انقد به خانواده خودت و شوهرت فکر نکن

زندگی مشترک فقط این حرفا نیست

به فکر آینده باش

این فکرا و این دعواهای بی ارزش فقط زندگیتون سرد میکنه

چقد درگیری 

بیخیالش 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خیلی کلر خوبی کردی جرف همسرت گدش کن گوشیتو خاموش کن تا اوضاع آروم بشه ولی بهت بگم ها زمان بگذره خودت ...

من برای این ناراحتم به شوهرم گفتم بذار یه سال بگذره اگه من دعوت نکردم

دیگه خودت میدونی چه افتضاحی بار آوردی 

ما چی بگیم 

اینقدر خونه م و تازه عروس و این حرفا میزنی

خیلی احساس خاص بودن داری یا خوشحالی خونه زندگی گیرت اومده؟

قبل از اینکه رن شوهرت بشی

اون پسر خانواده بوده 

دایی اون بچه ها بوده 

حالا تهش یه هفته مهمون خونه ت بیاد 

برکت و رحمته 

این اداها چیه درمیارین از خودتون 

من جای کادرشوهرت نیستم

ولی خدایی با این غرور و بی ادبی 

خونه تم نمی اومدم دیگه 

ولی پسرمو ادب میکردم که بلد نیست زن و زندگیش مدیریت کنه 

ولی باید بهش میگفتی خواهر من بیاد بد عادت میشه رو اعتقاد خودت گفتم اونهام نیان بد عادت میشن

گفتم به مادرشم گفتم از وقتیگفته خوارت دیگه خوارمو اینجا نمیرام

عجب آدمایی هستن بنظرم حق باشماست واقعاا دلیلی نداره 3تا بچه بدون پدر مارد شبو خونه کسی بمونن خودشون باید این موضوع رو درک کنن.. من دختر خواهرشوهرم هراز گاهی نیاد پیش پسرم بازی بعداز نیم ساعت میفرستم بره اگر اتفاقی براشون بیوفته دیگه وا ویلا میکن چرا مراقب نبودی و... حالا شمام خواهر شوهرات دعوایی و.. بهتر که نذاشتی بیخیال باش تو که محتاج کسی نیستی قهر کردن یا هرچی توجه نکن توزندگیتو کن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
وقتی میگ خاهرت نیا بدعادت میشه باید برا خاهرزاده هاشم همین نظر داشته باشه

دقیقا. مردا همه چی رو فقط برای خانواده خودشون میخوان

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

دیگه خودت میدونی چه افتضاحی بار آوردی  ما چی بگیم  اینقدر خونه م و تازه عروس و این حر ...

وای یعنی کار مادرشوهر تایید میکنین سه تابچه راه میندازه میگ شب بمونین خونه مردم.  ؟ مسولیتشون چی پس.  برن مهمونی برگردن. ن اینک سرخود بچه رو بندازن ب این اون