2777
2789
عنوان

ب شوهرم هربار میگم سکوت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 38 پست
خوب چرا ماادما ب همین راضی نباشیم؟! قبل بارداریم زیاد میگفتم خدایا ی پسر بده هردورو داشت هباشم نداد ...

بله درسته ولی شایدم خدا سومیو پسر داد بهتون

ذات آدم هاست متاسفانه ک ب داشته هاشون راضی نیستن

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دوستان من کاری به جنسیت ندارم گاهی حتی اونایی که پسر دارن دوس دارن دختر هم داشته باشن به عبارتی خیلی ها از هر دو جنس بچه دوس دارن چرا سرزنشش میکنید 

امروزه با پیشرفت پزشکی گاها با آی وی اف و گاها با اصول تغذیه ای تعویض طبع میشه جنسیتی که مایل هستیم بار دار شد

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!

منم دو تا دختر دارم، همیشه طبیعی جلوگیری میکنیم،

همیشه خداروشکر میکنیم واسه بچه ها سالم و خوبمون و بینهاااااایت به هردوشون هردومون عشق میورزیم، نه خانواده خودم نه خانواده اون دختر پسر فرقی براشون نداره، شوهرم دیگه نمیخواد بچه اما من ته دلم دوس دارم خدا خودش بخواد سورپرایزم کنه یه دوقلو پسر بذاره تو دلم🥺 میگی آمین؟؟؟🙏🏻

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
خب دوستان من کاری به جنسیت ندارم گاهی حتی اونایی که پسر دارن دوس دارن دختر هم داشته باشن به عبارتی خ ...

خانوادگی جورین طرف دختر نداشته باشه نمیگن دختر نداره ها ولی امان از وقتی طرف پسر نداره

توانشو ندارم واقعا خرج میکنه برای کاشت ب روی چشم

عزیزم ماهم یکی از اقواممون ۲ تا دختر داشت دلشون پسر میخاست سومی رو کاشت کردن با تعیین جنسیت پسر.

شماهم به شوهرت بگو اگه پسر میخای بریم کاشت چون از کجا معلوم سومی هم دختر بشه دیگه شوهرت میکشه یهو بچه رو😐

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
منم دو تا دختر دارم، همیشه طبیعی جلوگیری میکنیم، همیشه خداروشکر میکنیم واسه بچه ها سالم و خوبمون و ...

خدا که نباید بزاره 😐خودتون باید توبه😂🤦🏻‍♀️

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
خانوادگی جورین طرف دختر نداشته باشه نمیگن دختر نداره ها ولی امان از وقتی طرف پسر نداره

دورت بگردم متوجهم ولی خب آدمها هیچ وقت به داشته هامون قانع نیستن 

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
توانشو ندارم واقعا خرج میکنه برای کاشت ب روی چشم

همون کاشت مگه راحته؟ من نمیدونم وای مطمئن باش کلی درد و اذیت داره

والا حق داری بچه داری سخته.مرداهم که کمک اینا ندارن.

شوهرمنم پسر دوسته.اوایل میگفت اگه بچمون دختر بشه اونقدری بچه بیاریم تا پسر بشه😐

خدا بهم رحم کرد بچم پسر شد.

حالا نمیدونم پسر واسه چیشونع😐😐

منم دو تا دختر دارم، همیشه طبیعی جلوگیری میکنیم، همیشه خداروشکر میکنیم واسه بچه ها سالم و خوبمون و ...

حالا شمام همینجوری داری پیش میری اومدیم باز دختر شد خیلیا دیدم کشکی ب امید پسر ۴ ۵ تا دختر دارن خوب راه قابل اطمینان برو همه چی ب دعاس؟!! گاهی خودت باید تلاش کنی اخه منم قبل بارداریم میگفتم جلوگیری کن اسپرمت ضعیفه دختر میشه گوش نکرد ک نکرد حالام لبولوچه داره برای من ک فرقی نداره مادرم عزیزمه

همون کاشت مگه راحته؟ من نمیدونم وای مطمئن باش کلی درد و اذیت داره والا حق داری بچه داری سخته.مرد ...

اره بخدا کاش مردا یکم حس ما زنارو درک میکردن بیشتر کارای بجها بامنه😔 

خدا برات بچتو حفظ کنه

عزیزم ماهم یکی از اقواممون ۲ تا دختر داشت دلشون پسر میخاست سومی رو کاشت کردن با تعیین جنسیت پسر. شم ...

بهش گفتم اگه بعد چندسال بارداری مبخاستیرازم باید خرجم کنی من الکی باردار نمیسم

خدا که نباید بزاره 😐خودتون باید توبه😂🤦🏻‍♀️

الله اکبر🤣 بابا اولش گفتم طبیعی جلوگیری میکنیم، پس اگه اونم مقاومت کنه نریزه، خدا که میتونه اسپرما ‌پسرو فراری بده تو دلم دوتا پسر بشن😆 بگو آمین دیگه🥺

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖