2777
2789
عنوان

ب شوهرم هربار میگم سکوت میکنه

579 بازدید | 38 پست

از دار دنیا خدا صاحب دوتا دخترم کرده بعد شوهرم تحصیل کردس اما خانوادگی پسردوستن هروقت براش توجیه میارم عزیزم قبول کن دیگه بچه نمیخایم خدا تقدیرمونو همین دوتادختر کرده ک الهی سالم باشن گاهی پسر میده ناسالم اینجوری ب چ دردمون میخوره بیا ب همین راضی باشیم پسر نمیخایم ک باز باردارشم اصلا جوابمو نمیده صدبار تکرار کردم همش سکوت مطلق😔واقعا چرا ادما ب هستشون چشم ندارن ب اون چیزی ک ندارن جشم دارن ؟!!! خوبه تو اطرافش زیاد دیده پسربجه ناسالم.... خدا عقلش بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک‌میکنه پادشاه چوسانه که پسر نداشته باشه نسلش بی جانشینه 

کلا همه همینطورن بابا مامان منم همینن

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

حالا گناه کبیره ام نکرده ک ته دلش ی پسرم میخواد 

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
دختر رحمته، خیلیم خوبه بعدشم چی میشه مگه یه بچه بیار بزار بیخیال شن

اسپرمای شوهرم همیشه ضعیف بوده ضعیف بودنم دختر میشه خودمم تنبلی دارم حاضرم نیس فک کنم خرج کنه ای وی اف کنیم

حالا گناه کبیره ام نکرده ک ته دلش ی پسرم میخواد 

خوب چرا ماادما ب همین راضی نباشیم؟! قبل بارداریم زیاد میگفتم خدایا ی پسر بده هردورو داشت هباشم نداد خوب ی خیریتیه

درکت میکنم خیلیا اینطورن . شوهر منکه گفته کلا دختر نیاریم 😐 انگار دست ماست 

نگفتی به روی چشم اگه نعوذبالله خدا رو ندید بگیریم بازم

اون دست من نیست دست توئه

و خدایی که بشدت کافیست......
اره اینقد توضیح دادم حتی ادمیه خیلی اهل گوش دادن ب سخنرانی مذهبیه اینقد گفتم خدا آیشو اورده ک ب هرکس ...

گوش بده ولی روش اثر نزاره چه فایده داره...

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

مرد پسر دوست زیاد دیدم دور و برم🤣

بیخیال دیگه .خیلیا ممکنه یه جنسیت رو بیشتر دوست داشته باشن.طبیعیه

اگه شرایط روحی و مالیشو داری یکی بیار شاید پسر شد و تاج و تخت شوهرت بی وارث نموند😕