از دار دنیا خدا صاحب دوتا دخترم کرده بعد شوهرم تحصیل کردس اما خانوادگی پسردوستن هروقت براش توجیه میارم عزیزم قبول کن دیگه بچه نمیخایم خدا تقدیرمونو همین دوتادختر کرده ک الهی سالم باشن گاهی پسر میده ناسالم اینجوری ب چ دردمون میخوره بیا ب همین راضی باشیم پسر نمیخایم ک باز باردارشم اصلا جوابمو نمیده صدبار تکرار کردم همش سکوت مطلق😔واقعا چرا ادما ب هستشون چشم ندارن ب اون چیزی ک ندارن جشم دارن ؟!!! خوبه تو اطرافش زیاد دیده پسربجه ناسالم.... خدا عقلش بده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فکمیکنه پادشاه چوسانه که پسر نداشته باشه نسلش بی جانشینه
کلا همه همینطورن بابا مامان منم همینن
کمی سکوت در این جهان پر هیاهو...من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بدهوزن فعلی°• ۴۳ وزن هدف اول •°۴۹وزن هدف دوم•°۵۵ وزن هدف سوم ۶۳ شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲