2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 67 بازدید | 17 پست
یکی از دوستام تمام جهازشو چکی قرضی اورد بعد عروسی خیلی کادو اوردن خونواده پصسره مخصوصا همرو از همونا تسویه کرد

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
وقتی به اون دخترشون جهاز خوب دادن باید به شما هم بدن بلاخره میدونستن که تو هم عقد کرده ای،به نظر من به اصلا به شآهرت نگو چون حساس میشه و شروع میکنه به مقایسه کردن که اون رو بیشتر از تو دوست دارن اون رو بیشتر از تو تحویل میگیرن،منم این مشکلات رو داشتم ولی نه سر جهاز و سیسمونی به خاطر همین میکم نگو به شوهرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرت باید سر سیسمونی ملاحظه میکرد که تو هم هستی و عقد کرده ای و چند وقت دیگه عروسیته نه اینکه تو همه اش ملاحظه کنی،من نمیگم بی ملاحظه باش ولی نزار کمتر از اون برات بزارن،چون واقعا شر میشه