سلام.. اگر خدا بخواد عید غدیر عروسیمه.. پارسال خانوادم جهازمو تا حدودی خریدن.. ولی چیزای ضروری.. همون پارسال خواهرم عروسی کرد و جهاز خیلییی سنگینی بهش دادن.. چون عروسی من چن ماه بعدش بود یه چیزایی هم واس من خریدن تا ب وقتش... عروسی من ب هم خورد تا امسال.. خواهرم سریع باردار شد و ماه گذشته واس بچش باز سیسمونی سنگین خریدن.. الان من ک میخوام ازدواج کنم میدونم خانوادم دیگه توانایی خرید جهیزیه منو ندارن.. البته درظاهر نمیگن نداریم ولی من میدونم دیگ از پسش برنمیان
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
وقتی به اون دخترشون جهاز خوب دادن باید به شما هم بدن بلاخره میدونستن که تو هم عقد کرده ای،به نظر من به اصلا به شآهرت نگو چون حساس میشه و شروع میکنه به مقایسه کردن که اون رو بیشتر از تو دوست دارن اون رو بیشتر از تو تحویل میگیرن،منم این مشکلات رو داشتم ولی نه سر جهاز و سیسمونی به خاطر همین میکم نگو به شوهرت
خواهرت باید سر سیسمونی ملاحظه میکرد که تو هم هستی و عقد کرده ای و چند وقت دیگه عروسیته نه اینکه تو همه اش ملاحظه کنی،من نمیگم بی ملاحظه باش ولی نزار کمتر از اون برات بزارن،چون واقعا شر میشه