2777
2789
اونایی ک زودتر از افغانستان اومدن شناسنامه گرفتن ایران اصلا خاوری نداشته و نداره ...

یا خود خدااا 

چقد اختلاف نظر ادم نمیدونه کدوم درسته کدوم نیست

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان نژاد خاوری افغانستانی نیستن بلکه یکی از نژاد های ایرانی هستن نژاد خاوری از نسل مغول هستند&nbs ...

چنان میگی یادتون باشه انگار داری تهدید میکنی 

هیچ نژاد برتر و بدتری هم تو ایران نیست همه مثل همن 

من داشتم فکر میکردم ک کاش یه خاوری کامنت بزاره ببینم چجورین 

که نشون دادی😂😂یادتون باااشههه ما برترییییم

برو بینیم بباباااا

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

نه عزیز هرکی گفته خاوری افغانیه چرت گفته من شوهرم خاوریه شغلشم نظامیه بسیار پسرای با ایمان و با غیرت ...

نمیدونم چرا وقتی یک نفر یا شاید یک خانواده از نژاد خاوری اخلاقشون بده کله نژادو با حرفاشون به گوه می‌کشن

ما خاوری هستیم خانواده ی آبرو مندی هم هستیم 

واقعا خصوصیت هایی که به ما دادین فقط جوابش یک سیلی محکمه درکمون کنین دیگه هیچی نمیدونین حتی یک بار تاریخ ایران رو مطالعه نکردید از پیش خودتون میگین یکی از نژاد های افغانستانه چرررت نگین به قول بعضیا اینقدر زر نزنین ما از نژاد های هستیم که قبل از اسکندر در ایران بودن 

چنان میگی یادتون باشه انگار داری تهدید میکنی  هیچ نژاد برتر و بدتری هم تو ایران نیست همه مثل ه ...

این برتر منظورم قدیمی بود و اینکه هیچ تهدیدی در کار نیست یکم با آرامش بخون گفتم یادتون باشه نژاد خاوری یکی از نژاد های قدیمی یه که قبل از اسکندر بوده  

دوستان نژاد خاوری افغانستانی نیستن بلکه یکی از نژاد های ایرانی هستن نژاد خاوری از نسل مغول هستند بزر ...

بلخ از نسل مغول هستن درست همون چنگیز مغول به افغانستان حملخ کرد دیگه برای همین عین هم هستن بعد از نسل مغول ایرانی حساب میشن باز؟ 

بازمانده قوم بربر هستن

قوم بربر دیگه کجاییه 😂

خاوری ها از هزاران سال قبل مسیح تو ایران سکونت داشتن درواقع یکی از نژادهای ایرانی ساکن خراسان بزرگ بودن..ان شاالله تاریخ بخونید یکم به اطلاعاتتون اضافه شه

اسم کاربریم دو حرف اول اسم خودم و همسرمه...ذهن منحرف شمام قابل احترامه 😁
قوم بربر دیگه کجاییه 😂خاوری ها از هزاران سال قبل مسیح تو ایران سکونت داشتن درواقع یکی از نژادهای ای ...

باشه اره

توام بورو تاریخ بخون بفهمی بربر چیه

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
دوستان نژاد خاوری افغانستانی نیستن بلکه یکی از نژاد های ایرانی هستن نژاد خاوری از نسل مغول هستند بزر ...

ترکمن های ایرانی مهاجر نبودن ریشه در خاک اون منطقه دارن اما خاوری های مشهد از افغانستان مهاجرت کردن دوست عزیز 

لطفا چرت پرت نگید اصیل ترین قوم ایران که از قبل اسکندر توی ایران بودن خاوری ها هستند

خاوری ها اصلا از قومیت های ایران نیستن که بخوان بهترین باشن یا نباشن مهاجر هایی بود که زمان رضاشاه شناسنامه گرفتن همین شما این حرف رو میتونید تو افغانستان بزنید نه تو ایران قومیت های ایران ترک ها ، فارس ها،عرب ها،کرد ها،ترکمن ها،لر ها، بختیاری ها،سسیتانی ها ، گیلکی ها که هستن که جد در جدشون تو ایران بودن و ریشه در خاک ایران دارن . خاوری و بربری و افغان و هزاره و ازبک و تاجیک قومیت های افغانستانن 

خاوری های مشهد افغانی های مهاجری بودن که زمان رضاشاه شناسنامه گرفتن وگرنه هیچ نسبتی با ایران و ایرانی ندارن و در واقع افغانی و بیگانه هستن و ایرانی ها هیچ قومیتی به اسم خاوری بینشون نیست اونایی هم که تو مشهدن رییششون افغانیها و مهاجر بودن مال خود مشهد نیستن 

باشه ارهتوام بورو تاریخ بخون بفهمی بربر چیه

بربر یا مغول واسه روسیه اس ربطی به ایران و خاوری نداره..توام تاریخ بخونی میفهمی

اسم کاربریم دو حرف اول اسم خودم و همسرمه...ذهن منحرف شمام قابل احترامه 😁