دوستان نژاد خاوری افغانستانی نیستن بلکه یکی از نژاد های ایرانی هستن نژاد خاوری از نسل مغول هستند
بزرگ ترین اشتباهی که مردم میکنن اینه که زمانی که بهشون برخورد میکنن اونا رو با افغانستانی ها عوضی میگیرن بعضی وقتا شده که طرفی که خاوریه میگه من ایرانی هستم باور نمیکنن اگر دقت کنین از نوع حرف زدن سرو وضعشون میشه فهمید ایرانی هستن و درباره ی ویژگی های اخلاقی نژاد خاوری همه ی انسان ها اخلاق های متفاوتی دارن اصلا حرفی از روی عقل نیست که خاوری ها فلانن فلانن اگه این طور باشه که یک نفر یا حتی یک خانواده از یک نژاد بد اخلاق باشم کله نژادو بد کنیم همه جا یا همیشه بگیم بیشترشون این کارا رو میکنن پس از نژاد های ترک لُر فارس هم اخلاق و ویژگی های بده زیاده به چشم میخوره
و اینکه چرا پنهان میکنن کسی پنهان نکرده حوصله توضیح ندارع بدبخت برا همین بحثو عوض میکنه
خب هر نژادی دوست داره به کشور خودش بشناسنش افغانی ها اهل افغانستان هستن و خاوری ها هم اهل ایران اینکه بهشون بگین افغانی خب واقعا جایه ناراحت شدن داره مثله اینکه به ترکمن های ایران بگیم ترکمنستان
من از نژاد خاوری هستم افتخار بسیاری هم دارم که میتونم دهن گشاد بعضی از حیوون ها رو ببندم یادتون باشه نژاد خاوری یکی از نژاد های برتر ایران هستش که از زمان های بسیار دور ساکن ایران میباشند