2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به کسانی که شبیه کره ای ها هستند میگن خاوری 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

به بربری ها 

یه نژاد از افغانیان

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت

به کسایی که چشماشون مثل جومونگه. میگن خاوری؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
ما مشهدی هستیم توی مشهد به افغانی ها میگن خاوری البته ما نمیگیم بی شعوراش میگن

آخه فامیل اکثرشونم خاوریه 

من دوست خاوری زیاد داشتم 

و بدشون نمیاد بهشون بگی خاوری 

مث ماها مثلا بگن فلانی مشهدیه 

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت

نه خاوری با افعانستانی فرق داره افغانستانی یعنی ملیتش افغانستانی هست

خاوری ها چشماشون بادومی هست و شبیه افعانستانی ها هستن ولی ایرانی هستن 

مشهدی نیستم و کلا نمیدونم درباره خاوری ها ولی فک نمیکنم خاوری گفتن بهشون  توهین باشه  چون به قاره آسیا  جایی که ما هستیم میگن خاور میانه و به آسیای شرقی میگن خاور دور احتمالا خاور اسم منطقه ای باشه که ازش اومدن