2777
2789

سلام همسرم یه ۲۰ سالی هست مبتلا به دیابت هست امروز تو چشمم خون دیدم

الان اومده میگه یه سری چیزهای مشکی رنگ معلق تو چشمم میبینم 

با تحقیق تو اینترنت متوجه شدم فلوتر های چشمی که به عوامل مختلفی بوجود میاد که یکیش دیابته

همسرم انسولینم تزریق نمیکنه و فقط دارو مصرف میکنه

تو رو خدا بیاید بگید درمان داره ؟دلم داره میترکه

بیماری بنام رتینوپاتی دیابتی که باعث اختلال در بیماران دیابتی میشه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
الان توچشم شمایه خون‌ یاهمسرتون؟

همسرم 

خون که بود

الان لکه های سیاه میبینه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچه زودتر بره دکتر عزیزم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
زودتر برین دکتر خب

میترسم واقعا بهش بگیم بره دکتر که یه چیزی بگن خدای ناکرده لطفا دعا کنید دیگه هرجوری شده باید بریم ولی

میشه دعا کنید برامون

هرچه زودتر بره دکتر عزیزم

میشه دعا کتید هیچی نباشه عزیزم؟

میشه دعا کتید هیچی نباشه عزیزم؟

ایشالا چیزی نیست گلم

ده تا صلوات میفرستم به نیت سلامتی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
همسرم  خون که بود الان لکه های سیاه میبینه

خدای نکرده قند کنترل نشه رگهای جشم خونریزی میکنه. 

پیشگیری فقط کنترل قند هست و اینکه زیر سرش متکای بزرگتری بزاره که موقع خواب سرش بالاتر قرار بگیره.

برای این مشکلم اگر خدای نکرده خونریزی باشه لیزر میکنن چند جلسه‌. بهتر میشه

آب مرواریده احتمالا ببرین چشم پزشک فقط فازمنفی ندید

آخه تو اینترنت نوشته بخاطر دیابت ممکنه باشه که همسرمم قندخونش تقریبا ۲۰۰ تا ۳۰۰ هست و بالاعه

فکرمیکنم ابمرواریدداشته وترکیده چون عمه من اینطوری شد رفت مشهدپیش دکترشعیبی عمل کرد

امیدوارم هرجی هست مربوط به این دیابت لعنتی نباشه

ایشالا چیزی نیست گلم ده تا صلوات میفرستم به نیت سلامتی

خدا خیرتون بده

انشالله همیشه سلامت باشین عزیزم