2777
عنوان

جدا شم؟

160 بازدید | 14 پست

دوستان سلام

من دوساله که ازدواج کردم همسرم و خانوادش بسیار مذهبین و حسابی تو این مورد رو من هم سخت میگیرن

مثلا مدام همسرم بهم گیر میده مانتوهای تا مچ پا بپوشم اصلا نمیذاره سندل بپوشم و مدام بهم گیر میده که چرا تو نماز کاهلی در تمام مهمونیا همش حواسش هست که موهام پیدا نباشه و ...علاوه بر خودش خانوادش هم بهم گیر میدن در زمینه های مذهبی  و بهم متلک میندازن و مادرشوهرم در همه کارهام دخالت میکنه و در همه موارد زندگیم نظر میده همسرم به شدت وابستس به مادرش و چون هنوز سر خونه زندگیمون نرفتیم منم مجبورم روزهایی تو هفته اونجا برم.... بچه ها من دیگه کلافه و خستم بنظرتون چیکار کنم.. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه قبل از دواج نمیدونستید شرایط خانوادگی شونو ؟

سر مسئله وابستگی شم باید خودت صبر و حوصله کنی تا کم کم درست بشه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

رفتارشون اشتباهه

اول که مادرشوهر نباید دخالت کنه ، بعد تذکر هم بخوای بدی باید دوستانه ، و باعشق بگی 

نه که گیر سه پیچ بدی

بعد هم ، باید خود طرف میل داشته باشه ، آزادش بزارید خودش از  پوشش و حجاب خوشش بیاد و انتخاب کنه 

زورکی نتیجه عکس میده

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .
رفتارشون اشتباهه اول که مادرشوهر نباید دخالت کنه ، بعد تذکر هم بخوای بدی باید دوستانه ، و باعشق بگی ...

اینا برای تربیت بچس که آزاد بزاره که خودش انتخاب کنه 

اسی یه آدم بزرگه که وقت انتخاب همسر بایستی مسائل مذهبی رو در نظر بگیره 

حتما گفته اشکال نداره درستش میکنم متاسفانه این حرف زیاد زده میشه 

عزیزم بک دفعه مذهبی نشدن که نمیدونستید یعنی ؟آخه چرا سبک سنگین نمی‌کنید که هر دو طرف اذیت نشید 

میدونستم 

اما ایشون قبل از ازدواج اطمینان داده بودن که در هیچ مسئله ای فشاری وارد نیست روم.

اینا برای تربیت بچس که آزاد بزاره که خودش انتخاب کنه  اسی یه آدم بزرگه که وقت انتخاب همس ...

نه عزیزم من نکفتم درستش میکنم 

قرار بود ایشون فشاری روم نیارن 

من هم در زمینه های اعتقادیشون دخالت نکنم

اما بعد از ازدواج مثل این ک از سمت خانواده تحریک میشه و اذیت میکنه

نه عزیزم من نکفتم درستش میکنم  قرار بود ایشون فشاری روم نیارن  من هم در زمینه های اعتقاد ...

ببین عزیز خانواده ای که آزاد هستن اگه مذهبی وارد اون خانواده بشه معمولا به پوشش و رفتارش کمتر گیر میدن تا خانواده ای که مذهبی باشه و یه نفر آزاد وارد خانواده بشه انگار قدرت هضم و درک این شخص براشون سخته