2777
2789
عنوان

تعویض پوشک

2177 بازدید | 42 پست

بچه ها  پسرم الان دوسالشه ولی هنوز ک هنوز مادرشوهرم موقع تعویض پوشک‌میاد کنارم یا از دور وایمیسه نگاه میکنه یا مثلا بچمو میخوام لباسشو عوض کنم بااینکه اینکارا رو سعی میکنم تو اتاق دربسته انجام بدم ولی بازم سرشو میندازه پایین میاد تو 

اوایل خیلی دوس داشت پوشک بچه رو عوض کنه ولی اجازه ندادم بهش 

کسی تجربه ای دراین زمینه داره؟میترسم از پوشک‌بگیرمش بچه رو ک خدایی نکرده این آوم دردسرساز نشه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

اصلا متوجه منظورت نشدم. چی دردسر ساز نشه؟

اینکه ب بدن بچه دست درازی نکنه.چون خیلی این‌موارد زیاد شده خصوصا برای پسربچه ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی واقعا فکر می کنی مادر شوهرت مشکلی داره؟چیزی ازش دیدی؟

آره فکرمیکنم‌خودش ب لحاظ حجاب زیاد حیا نداشته بچه هاشم اینجوری تربیت کرده حتی حس میکنم‌شوهرمم مثل ایشون باشه چون گاهی ی چیزایی‌ازش میبینم ی تایمی ک مادرشوهرم دستشو میکرد تو لباس بچه دست میزد ب سینه های بچه ی بار حتی دیدم یقه بچه رو داره ب زور باز میکنه ک سینشو ببوسه☹☹☹☹من حالم ازاین‌کارا بهم‌میخوره

آره فکرمیکنم‌خودش ب لحاظ حجاب زیاد حیا نداشته بچه هاشم اینجوری تربیت کرده حتی حس میکنم‌شوهرمم مثل ای ...

ای بابا. باید زندگیت رو جدا کنی. این چیزا کاملا اکتسابی و تربیت. یه تشر تند بهش بزن و نذار بیاد سمت بچه

ای بابا. باید زندگیت رو جدا کنی. این چیزا کاملا اکتسابی و تربیت. یه تشر تند بهش بزن و نذار بیاد سمت ...

تجربه ثابت کرده ک هرچی بهش میگی نکن بدتر میکنه حداقل درمورد من اینجوریه تا قبل از غذاخور شدن بچه همش دهن‌بچه رو بوس میکرد ینی هرچی کار نفرت انگیزه این آدم در وجودش هست ک انجام بده.الحمدلله خونمونم جداست ولی همون چندساعتیم ک کنارهمیم اینکارارو انجام میده

شما احتمالا افسرده شدی و نسبت به همه چیز بد بینی، اون خانم ابراز علاقش به این شکله نمیگم صد در صد مادر شوهرت از لحاظ روانی سالمه اما من بیشتر فکر میکنم شما نیاز به روانشپزک داری. خودمم همینطور بودم دارو خوردم و متوجه شدم من خیلی حساس و بدبین شده بودم 

وااااای یعنی منم مشکل دارم؟

اخه منم دهن دختر و پسرم رو بوس میکنم اخه میدونی یه بویِ بهشتی میده دهنشون بوی شیر بوی غیر قابل وصف

یا مثلا سینه هاشونو بوس میکنم دلیل بر مریض بودن نیست از دوست داشتن زیادیه البته دخترم سه سال و نیمه پسرم سه ماه 

شما احتمالا افسرده شدی و نسبت به همه چیز بد بینی، اون خانم ابراز علاقش به این شکله نمیگم صد در صد ما ...

افسردگی داشتم ب هردریم زدم ک ی بهتر شم الحمدلله بهتر شدم بدبینیم دارم نمیگم‌ندارم ولی این آدم وقتی دهن بچه رو بوس میکنه دست میکنه تو سینه بچه لمسش میکنه و حتی میخواد سینشو‌ببوسه آدم چ فکری میکنه؟آخه پوشک بچه عوض کردن یا لباس عوض کردنش دیدن داره؟اینا فکرمیکنن چون پسره باید هربلایی سرش آورد چون بجه های خودشو اینجوری بارآورده خودش میگفت جای دخترمو شوهرم عوض میکرد دگ فکرشو بکن چجور آدمیه

وااااای یعنی منم مشکل دارم؟ اخه منم دهن دختر و پسرم رو بوس میکنم اخه میدونی یه بویِ بهشتی میده دهنش ...

دهنشون بوی بهشت میده درست ولی الان ک مریضی بیداد میکنه بنظرم کار درستی نیس.بعدشم بچه سه سال و نیمه میفهمه اگر سلامت جنسی بچه برای کسی مهم باشه بنظرم بهتر متوجه منظورم میشه

عزیزم شما از پوشک بگیرش. . اما. با حفظ احترام مراقب باش حساس باش اما نزار کسی پی ب حساسیتت. ببره. عا ...

متاسفانه همین مشکل رو دارم ک‌نمیتونم خونسرد باشم لااقل راجب بچم اینجوریم