2777
2789
عنوان

تعویض پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 42 پست
وای خدایا حالا میفهمم نباید بعضی کارهارو حتی بی منظور جلوی بعضیا انجام داد من عااااشق خواهرزادمم از ...

شما رو نمیدونم ولی این بنده خدایی ک من دارم ازش حرف‌میزنم مریضه چون خیلی چیزا ازش دیدم.بنظرم اگر بچه از دوسال و نیم بیشتره سنش اینکارو نکن بچه عزیزه ولی تربیتش مهمتر و عزیزتره.سلامت جنسی بچه رو باید درنظرگرفت بعدها بزرگتر شد ب‌مشکل میخوره و حتی اگر ازاین کار بدش بیاد فقط ازشما خاطره بد بجا میمونه براش مثل دایی من‌نشو گلم

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدایا حالا میفهمم نباید بعضی کارهارو حتی بی منظور جلوی بعضیا انجام داد من عااااشق خواهرزادمم از ...

نه عزیزم منم دقیقا این کارا رو حتی با بچه های دوستام از دوست داشتن زیاد کردم 

بازم نمیدونم 

شما رو نمیدونم ولی این بنده خدایی ک من دارم ازش حرف‌میزنم مریضه چون خیلی چیزا ازش دیدم.بنظرم اگر بچه ...

من بدون هیچ منظوری این کارو میکردم وقتی خیلی بچه بود از دوست داشتن خیلی زیاد ولی خوبه ک متوجه شدم بعضی از مادرا ممکنه حساس باشن رو این موضوع چون فکر نمیکردم این قسمت مخصوصا واسه پسر بچه ها حساس باشه البته من بجز بچه خواهرم هیچ بچه ای رو نمیبوسم حتی از لپ میگم جوش میزنه یا مریض میشه ممکنه مادرش دوست نداشته باشه ولی خوبه ک متوجه شدم بیشتر حواسم جمع باشه

شمام یه جلسه برو پیش روانپزشک ببین چی میگه

کل تاپیکو با نظرتتتون خونوم و جواب اسی دو خم دبدم کلا همه کارای مادرشوهرشو با زاویه دید منفی میبینه

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             
من بدون هیچ منظوری این کارو میکردم وقتی خیلی بچه بود از دوست داشتن خیلی زیاد ولی خوبه ک متوجه شدم بع ...

بله عزیزم این‌قسمتام‌برای پسربچه ها حساسه ی سرچ کوچولو تو نت کنی میاره قسمتهای حساس آقایون کجاهاهست.پسربچه هاهم مثل دخترا باید درمورد مسائل جنسی‌باهاشون برخوردشه وگرنه میشن مردهای بی غیرت و هوس باز آینده ک کارشون میشه ببخشید خودارضایی.این رو میتونید اینم‌تو نت هست و من‌نمیگم

بله عزیزم این‌قسمتام‌برای پسربچه ها حساسه ی سرچ کوچولو تو نت کنی میاره قسمتهای حساس آقایون کجاهاهست. ...

درسته عزیزم منم همیشه بزرگترین ترسم این چیزاست همیشه ب خواهرمم میگم خیلی مراقب بچه اش باشه ولی نمیدونستم این کار ممکنه خوب نباشه الان یاد گرفتم و مراقبم خودمم از الان ک باردارم همش ب این فکر میکنم چطور بچمو آموزش بدم ک این چیزا رو خوب بدونه مراقب خودش باشه

نه عزیزم منم دقیقا این کارا رو حتی با بچه های دوستام از دوست داشتن زیاد کردم  بازم نمیدونم&nbs ...

من هنوزم‌ک‌ی بچه‌میبینم میخوام باهاش بازی کنم و باهاشون وقت بگذرونم ولی هیییچ وقت از سر دوست داشتن اینکارو نکردم هییییچ وقت حتی بوسیدن لپ هم خوشم‌نمیومد چون‌فکرمیکردم شاید ی مادری خوشش نیاد

درسته عزیزم منم همیشه بزرگترین ترسم این چیزاست همیشه ب خواهرمم میگم خیلی مراقب بچه اش باشه ولی نمیدو ...

امیدوارم این چیزا رو هرگز تجربه نکنی ب بچه های الان باید آموزش داد بنظرم از کسی ک‌بچه بیشترازهمه دوسش داره کمک بگیر.من از مادرم کمک‌میگیرم بهش یاد بدم مثلا از وقتی ی چیزایی رو متوجه میشد بهش میگفتم‌نزاری کسی دست ب جیشت بزنه.ی چیزایی رو هم منه مادرباید رعایت‌کنم من ازاول حواسم‌نبود ک جلوی کسی بچه رو عوض نکنم اینام هرسه تاشون میومدم وردل من‌میشستن‌انگار دارم‌چیکار میکنم.بعد جالب اینجاست مادرشوهرم پدرشوهرمو صدا میکرد میگفت بیا ببین اینجوریه اونجوریه☹مادرشوهرم آدم بدی نیس ولی این کاراش خیلی عذابم میده