2777
2789
عنوان

تعویض پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 2463 بازدید | 42 پست
درسته عزیزم منم به جز خودم اجازه بوسیدن رو به هیچکس نمیدم

خیلی خوبه.من باشم‌سعی میکنم‌خودمم‌اینکارو نکنم ب هرحال بچست و میخواد آماده بشه ک بره تو جامعه بعدها خدایی نکرده تو زندگی مشترکشون ب مشکل نخورن.منم تمام هم و غمم اینه ک بعدها خانمش ازاین‌نظرها مشکلی نداشته باشه چون‌من خیلی باهمسرم ب لحاظ سلامت جنسی بچه نظراتمون‌متفاوته

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افسردگی داشتم ب هردریم زدم ک ی بهتر شم الحمدلله بهتر شدم بدبینیم دارم نمیگم‌ندارم ولی این آدم وقتی د ...

میفهمم چی میگی ولی واقعا بعضی ها اخلاقشون اینجوریه قصد تعرض ندارن ابراز احساساتشون این شکلیه 

میتونی بگی پیش مشاور میبرمش یا دکترش گفته این شوخی ها یا اینجور ابراز احساسات رو نکنید باهاش.. خیلی با احترام و ملایمت 

ببخشید فقط یجا گفتی جای دخترش رو شوهرش عوض می‌کرد

دختر منم گاهی با پدرش میره حمام اما همسرم لباس هاشو در نمیاره می‌رن آب بازی آخرم میشوره میارتش بیرون یا خیلی ببخشید وقتی میره سرویس هم میره میشوره البته وقتی خودم باشم نه خودم انجام میدم

نه که دهن پسرم رو بوس کنم که بو میکنم اونم یه سره دخترمم همینطور ولی اونو گاهی بوس میکنم 

ولی بهش گفتم هیچکس به جز مامان حق نداره این جارو بوس کنه 

هر کس گفت بوس لپ هات رو ببر جلو 

ببخشید فقط یجا گفتی جای دخترش رو شوهرش عوض می‌کرد دختر منم گاهی با پدرش میره حمام اما همسرم لباس ها ...

الان ک‌دخترش بزرگ‌شده جلوی باباش و شوهرمن ک‌بشه برادرش با دامن کوتاه میگرده حتی ی‌بار دیدم لباس کوتاه تنشه بدون شلوار باباشم کنارش ایستاده بود یا مثلا شوهرمن جلوی خواهرش و مادرش یا حتی مادرمن شلوارشو عوض میکنه و خجالتم‌نمیکشه.من دوست ندارم دراینده عروسم لعنتم کنه

میفهمم چی میگی ولی واقعا بعضی ها اخلاقشون اینجوریه قصد تعرض ندارن ابراز احساساتشون این شکلیه  ...

کاش اینجور چیزا رو متوجه میشد متاسفانه خیلی بامن‌چپ افتاده توقعاتش ازمن‌سر بفلک میکشه ولی خودش اصلا هیچی ب هیچی.من فقط میخوام‌بچمو خوب تربیت کنم‌همین حداقل از لحاظ جنسی خوب باربیاد ک مثل شوهرم و خواهرشوهرم‌نشه و ازخودمم خیلی بهتر و باحیاتربشه

الان ک‌دخترش بزرگ‌شده جلوی باباش و شوهرمن ک‌بشه برادرش با دامن کوتاه میگرده حتی ی‌بار دیدم لباس کوتا ...

اوووووه اوووووه این خیلی خیلی بدِ و قابل تحمل نیست من باشم تذکر میدم هم به همسرم هم به خانواده اش 

کسی که انقد راحت و بی حیا و بی پروا هست رو باید جلوش رو گرفت شما مشکلی نداری و کاملا حق داری 

نه که دهن پسرم رو بوس کنم که بو میکنم اونم یه سره دخترمم همینطور ولی اونو گاهی بوس میکنم  ولی ...

خب بو کردن ی چیزه بوسیدن ی چیز دگ.بچه ها خیلی‌پاکن گناه دارن با این چیزا آلوده بشن ب دنیای کثیف هوا وهوس

خب بو کردن ی چیزه بوسیدن ی چیز دگ.بچه ها خیلی‌پاکن گناه دارن با این چیزا آلوده بشن ب دنیای کثیف هوا ...

حس مادرانه داخلش هوا و هوسی نیست اینو مطمئن باش 

بچه هم این حس رو از مادر نمیگیره

اوووووه اوووووه این خیلی خیلی بدِ و قابل تحمل نیست من باشم تذکر میدم هم به همسرم هم به خانواده اش&nb ...

خدا میدونه تو این دوسال چیا سرم آورده با حرفاش با رفتاراش.بچه رو بوس میکنه چشمش ب منه ک ببینه چ عکس العملی نشون میدم منم همش‌سعی میکنم بچه رو ازش دور نگه دارم خیلی ازش میترسم دایی خودمم آدم درستی نبود همه ازش میترسیدن حالا اون مُرده و این‌آدم‌جایگزین اون‌برای بچه من‌شده

وای خدایا حالا میفهمم نباید بعضی کارهارو حتی بی منظور جلوی بعضیا انجام داد من عااااشق خواهرزادمم از دوست داشتن زیاد سینشو بوس میکنم یا شکمشو خدایا یعنی کسی نا حالا پشت سرم گفته مریضم جنسیم😑😑

حس مادرانه داخلش هوا و هوسی نیست اینو مطمئن باش  بچه هم این حس رو از مادر نمیگیره

ن اصلا اینکه بقیه اینکارو بابچه‌کنن خیلی بده چون این چیزا رو برای بچه خودم تجربه کردم و متنفرم ازاین‌کارا،امیدوارم من‌برای نوم این کارارو نکنم هرچقدرم عزیزباشه تربیتش عزیزتره ولی بعضیا اصلا نمیفهمن چون خودشون اهمیت ندادن و براشون مهم‌نبوده مثل این آدم

خیلی بدِ حتما بهش تذکر بده و بگو سمت بچه نره 

بنظرم‌باید بچه رو ازش دور کنم چون اون همش‌بچه رو میگیره و ولشم‌نمیکنه دگ‌من‌نگاش میکنم ولش میکنه ک چیزی نگم گاهیم حرفمو میزنم