2777
2789
چرا میپرسی؟

خودم می‌خوام زن دوم شم    

شوخی کردم ، ی همسایه داشتیم ی مرد مسن با زنش و ی بچه حدودا ۸ ساله زندگی می‌کردن. امشب فهمیدم این زنه ، زنه دوم مرده بوده و زن اولش امشب اون ه بود در خونش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم می‌خوام زن دوم شم       شوخی کردم ، ی همسایه داشتیم ی مرد مسن با زنش و ی بچه ...

😂😂

اگر ی نفر عاشق شوهرش باشه هیچوقت دلش نمیخواد اونو با کسی شریک بشه پس یا مجبوری قبول کرده یا علاقه ای به شوهرش نداره و براش مهم نیست

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

بیچاره زن اولش خیلی گناه داشت، زن دومیه بچه شوهر اولشو‌ آورده بود این مرده خرجشو میداد بعد مرده به زن و بچه های خودش هیچ خرجی نمی‌داد! زن اولیه اومده بود می‌گفت چرا پول نمیدی ول کردی رفتی ما نون نداریم بخوریم!

😂😂 اگر ی نفر عاشق شوهرش باشه هیچوقت دلش نمیخواد اونو با کسی شریک بشه پس یا مجبوری قبول کرده یا عل ...

زن اولیه مجبوری قبول کرده. یعنی اصن راضی نبوده مرده ول کرده. فان با زن دومی خونه اجاره کردن و زندگی میکنن

چقدر گناه داشته زن اولی

فکر کن شوهرت بچه های یکی دیگه رو بزرگ میکنه ولی به بچه های خودت حتی سر نزنه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

چقدر گناه داشته زن اولی فکر کن شوهرت بچه های یکی دیگه رو بزرگ میکنه ولی به بچه های خودت حتی سر نزنه

آره خیلی دلم سوخت واسش. من همیشه به آقاهه سلام میکردم ولی حالا که قضیشو فهمیدم اصن حلش نمیذارم. امروز دیدمش اصن نگاشم نکردم شوهرم میگه به ما چه؟! ولی من میگم همه ی ما انسان ها به هم مرطبتیم، اگه تو جامعه روی خوشی به اینجور آدما نشون داده نشه و بخاطر ظلمی که مرتکب شدن کسی تحویلشون نگیره، این میشه ی تنبیه واسشون و دیگه اینقدر راحت هر غلطی دلشون بخواد نمیکنن! به نظرم این آدم لایق احترام نیست و دلیلی نمی‌بینم بعد از این بهش احترام بذارم. خدا نگذره از سر تقصیراتش