2777
2789
سه طلاقه یعنی چی؟ چندبار شنیدم ،ولی نمی‌دونم چه معنی داره ‌.همون طلاق عادیه!؟

منم نمیدونم😬

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق میشن دیگه .به شرطی میتونن برگردن که زن یه شوهر دیگه بگیره حذاقل یه شب باشه ازدواجشون یعد طلاق بگیرن می‌تونه بره با اون شوهر قبلیش

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
سه طلاقه یعنی دیگه تموم کاملا جدا شدن تو بعضی مذاهب میتونن دوباره عقد کنن و برگردن ولی ت. مذاهب دیگه ...

پس به نظرتون عده باید باشه؟

و خدایی که به شدت کافی ست❤
سه طلاقه یعنی چی؟ چندبار شنیدم ،ولی نمی‌دونم چه معنی داره ‌.همون طلاق عادیه!؟

یه زن ومرد۳ بار میتونند طلاق بگیرن و ازدواج کنند بعد دیگه نمیتونند 

یکسری ها از اینکه نفرت به طرفو بگند که دیگه پشتمم نگاه نمیکنم بیام بگیرم میگند ۳ طلاقت میکنم

ولی‌ به نظرم نباید داشته باشه،وقتی امکان برگشت به هم وجود نداره چرا عده،اگه باردار هم نباشه زوجه

عده چیه؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
فکر میکنم اینطوریه که وقتی سه طلاقست،باید خانم بره با یکی دیگه ازدواج کنه،طلاق بگیره تا بتونه باز با ...

وا چقدر سخت میشه .چه قانون های عجیبی

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
یه زن ومرد۳ بار میتونند طلاق بگیرن و ازدواج کنند بعد دیگه نمیتونند  یکسری ها از اینکه نفرت به ...

جددی ،بعدش خوب اگه باز بخوان ازدواج کنن چی

و خدایی که به شدت کافی ست❤

دونفر تا سه بار میتونن باهم عقد کنن(بعنی ازدواج کنن و طلاق بگیرن  و تکرارش کنن)  بعد ۳ بار باهم نمیتونن عقد کنن مگر اینکه. دونفر  یا فقط خانوم(دقیقش یادم نیست)باید با کس دیگه ازدواج  و نزدیکی کنه و جدابشه یا طرف بمیره. بعد  دوباره میتونن با همون همسر سابق ازدواج کنن عده هم داره

🌷✨️