2777
2789
ولی اکه زن محرم یکی دیگ بشه و جدا بشه بعدش میتونن دوباره ب هم برگردن 

نمیدونستم....😊

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ۳ طلاقه نکنن

شاید از روی لجبازی سه طلاقه کنن. بعد پشیمون بشن.ولی دیگه پشیمونی فایده نداره  خودم میگم و خودم جواب میدم🚶

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
شاید از روی لجبازی سه طلاقه کنن. بعد پشیمون بشن.ولی دیگه پشیمونی فایده نداره    خودم میگم ...

😅یکی از کاربرا گفت اگ خانوم ازدواج کنه و جدا بشه با یکی بغیر اونکه ۳ طلاقش کرده میتونه دوباره رجوع کنه

منم نمیدونم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
یک چیزی هم تو ی فیلم میدیدم،که مرده به زنش سه بار پشت هم گقت طلاقت دادم و سه طلاقه شددرسته؟

بله طلاق میشه نمیتونن به هم برگردن ولی اگه خانم بایکی دیگه ازدواج کنه وجدا شه باز میتونه باهمسر اولش ازدواج کنه

پس به نظرتون عده باید باشه؟

بله دیگه عده باید باشه ،اگه زنه بخواد شوهر کنه و طلاق بگیره به خاطر شوهر قبلیش درست نیست و حرامه باید با خواست و اراده یا از سر ناچاری جدا بشن 

سلام سه طلاق یعنی مرد درحالت عادی و عقل سالم باشه سه بار بگه طلاق طلاق طلاق دیگه اون زن بهش محرم نیست بایدبعدعده باکسی ازدواج کنه یا اون مرد فوت کنه ویاجدابشه و بعدمیتونه باز به همسراولش محرم بشه