2777
2789

سه طلاقه یعنی چی؟ چندبار شنیدم ،ولی نمی‌دونم چه معنی داره ‌.همون طلاق عادیه!؟

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه طلاقه یعنی چی؟ چندبار شنیدم ،ولی نمی‌دونم چه معنی داره ‌.همون طلاق عادیه!؟

وقتی کسی کسی رو ۳ طلاقه میکنه اون دو نفر دیگه نمیتونن ب هم برگردن و ب هم حرام میشن فک کنم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
وقتی کسی کسی رو ۳ طلاقه میکنه اون دو نفر دیگه نمیتونن ب هم برگردن و ب هم حرام میشن فک کنم

چه بد🥺شاید بخوان رجوع کنن خب

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

وقتی سه طلاقه اتفاق افتاد ،دیگه نمیتونن ازدواج کنند باهم ،مگر اینکه زن با یکی دیگه ازدواج کنه طلاق بگیره برگرده به شوهر اولش ،خدایش قانون مذخرفیه

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..

ولی اکه زن محرم یکی دیگ بشه و جدا بشه بعدش میتونن دوباره ب هم برگردن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

سه طلاقه یعنی دیگه تموم کاملا جدا شدن تو بعضی مذاهب میتونن دوباره عقد کنن و برگردن ولی ت. مذاهب دیگه نه کاملا حرامه مگه اینکه اون خانم با کسی ازدواج کنه و اون شخص با خواست خودش یا ناسارگاری هردو طلاقش بده بعد میتونه به عقد شوهر قبلیش دربیاد

چه بد🥺شاید بخوان رجوع کنن خب

فکر میکنم اینطوریه که وقتی سه طلاقست،باید خانم بره با یکی دیگه ازدواج کنه،طلاق بگیره تا بتونه باز با شوهر اولش ازدواج کنه

و خدایی که به شدت کافی ست❤