سه طلاقه یعنی چی؟ چندبار شنیدم ،ولی نمیدونم چه معنی داره .همون طلاق عادیه!؟
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
وقتی کسی کسی رو ۳ طلاقه میکنه اون دو نفر دیگه نمیتونن ب هم برگردن و ب هم حرام میشن فک کنم
چه بد🥺شاید بخوان رجوع کنن خب
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
سه طلاقه یعنی دیگه تموم کاملا جدا شدن تو بعضی مذاهب میتونن دوباره عقد کنن و برگردن ولی ت. مذاهب دیگه نه کاملا حرامه مگه اینکه اون خانم با کسی ازدواج کنه و اون شخص با خواست خودش یا ناسارگاری هردو طلاقش بده بعد میتونه به عقد شوهر قبلیش دربیاد