طلاق میشن دیگه .به شرطی میتونن برگردن که زن یه شوهر دیگه بگیره حذاقل یه شب باشه ازدواجشون یعد طلاق بگیرن میتونه بره با اون شوهر قبلیش
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
فکر میکنم اینطوریه که وقتی سه طلاقست،باید خانم بره با یکی دیگه ازدواج کنه،طلاق بگیره تا بتونه باز با ...
وا چقدر سخت میشه .چه قانون های عجیبی
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
دونفر تا سه بار میتونن باهم عقد کنن(بعنی ازدواج کنن و طلاق بگیرن و تکرارش کنن) بعد ۳ بار باهم نمیتونن عقد کنن مگر اینکه. دونفر یا فقط خانوم(دقیقش یادم نیست)باید با کس دیگه ازدواج و نزدیکی کنه و جدابشه یا طرف بمیره. بعد دوباره میتونن با همون همسر سابق ازدواج کنن عده هم داره