2777
2789
عنوان

محبت مادرانه...مامانا میشه بیاید

204 بازدید | 7 پست

شما در روز چند بار بچه هاتون رو می بوسید و بهشون میگید دوست دارم و خلاصه چقدر اهل محبت کردنید ...و اینکه بچه هاتون چقدر این قضیه براشون اهمیت داره... من در طول روز مداااام بایدقریون صدقه بچه هام  برم و بغل کنم و ببوسم جوری که گاهی  آخر شب احساس میکنم فکم درد گرفته😁 وگرنه فکر میکنن دوستشون ندارم...مثلا پسر دو سال و نیمم فقط کافیه یه اخم کنم بهش فورا میگه تو منو دوست نداری با این قیافه🤨 البته من در جوابش میگم که دوست دارم فقط از دستت ناراحت شدم به خاطر کار اشتباهات...اما واقعا نمی‌دونم چرا در روز این حرفو اینقدر تکرار می‌کنه...دوشم ندالی دوشم ندالی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

ای جانم خدا حفظ کنه 

دو سال هنوز سن کمی هست اما بزرگتر که شد سعی کن زیاد لوسشون نکنی 

هم خودت اذیت میشی هم بچه ها 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ای جانم خدا حفظ کنه  دو سال هنوز سن کمی هست اما بزرگتر که شد سعی کن زیاد لوسشون نکنی  هم ...

دخترمم که شش سالشه همینه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷ ۸ بار.بوس و بغلمونم که به راهه.بزرگه البته دختر من.۱۳سالشه ماشالا

پسر من این قضیه دوست داشتن خیلی براش مهمه ...خیلی احساساتی ...میترسم بزرگ بشه مهرطلب بشه یه وقت براش مشکل پیش بیاد...البته محبت خودش رو هم نسبت به ما مدام تکرار می‌کنه...همش میگه من مامانو دوست دارم بابا رو دوست دارم آجی رو دوست دارم...

بچهای منم همینن ..ب دخترم محبت کنم یهو میبینم پسر سه سالم میشینه گریه بغض بعد میرم بغلش بوس تازع باید بگم عاشقتم تا اروم شه البته خودشم هر روز بهم میگه .حتی وقتی با شوهرم خرفم بشه میاد بغلم میکنه  پسرم میگه مامان دلت گرفته خب بیا بغلم گریه کنه .خودشم بغض میکنه شده همدم من دردودلامو باهاش میگم اونم با زبون بچگانه میگه عیب نداره من دوستت دارم ...فداشون بشم شیرینی زندگیمن ❤️❤️🌺

بچهای منم همینن ..ب دخترم محبت کنم یهو میبینم پسر سه سالم میشینه گریه بغض بعد میرم بغلش بوس تازع بای ...

خدا نگه داره برات ان شاء الله سلامت و خوشبخت باشن همیشه

دخترمم که شش سالشه همینه ...

البته دختر هر چقدر از محبت سیراب بشه خوبه اما پسر هنوز بچه ست

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔