2777
2789
عنوان

خانمایی که ساکن پیروزی هستید

94 بازدید | 12 پست

فلکه لوزی رو میشناسید 

چطوره برای سکونت خیابونای اطرافش

فرهنگ چطوره

دبیرستان دخترانه و مهد و ...داره

بازار چطور

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه میگم عالیه نسبت به اونجا ها میگم

از چخ نظر بیشتر توضیح میدی

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
چند تا کوچه از میدون بیای پایین

دسترسی به  مدارسش چطوره 

بازار داره

عالی .محله ی بسیار خوب و ساکنان اصیل و باوقار

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
عالی .محله ی بسیار خوب و ساکنان اصیل و باوقار

بازارداره؟

مدرسه اون نزدیکا هست؟

بازارداره؟ مدرسه اون نزدیکا هست؟

مدرسه های درجه ۱ زیاد داره .بازار نمیدونم .محل کارم‌اونجابود

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲