2777
2789
عنوان

ماشین مامان مرحوممو بردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 68 پست

به نظر من خاله هات حسادت میکنن

نکنه توقع دارن ماشین به اونها برسه ؟ وگرنه طبیعیه وقتی صاحب اون ماشین به رحمت خدا رفته یکی دیگه ازش استفاده کنه

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
تو که تابلو چشم دوختی.بردار برون ماشینتم بده داماد سر خونه برونه

چقدر  کامنت پر از انرژی منفی گذاشتی. استاتر دشمنی در حقت کرده مگه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روح مادرتون غریق نور و رحمت  و غفران الهی باشه واسش صلوات فرستادم در این مورد فقط نظر خودت &n ...

شوهرم هیچی نمیگه حتی ماشین منم به زور بر میداره بهش میگم من تا شب خونم ماشین نمیحوام میگه نه ممکنه نیازت بشه

چه خاله های حسودی نکنه توقع دارن یه ارثی از مادرت ببرن 

یعنی اینقدر تو همدیگه هستید که خاله هات از همه چیتون خبر دارن که چه وقت ماشین مادرت رو برداشتی که چکار میکنید 

چرا قطع ارتباط نمیکنید خالا هام نمیدونن ما چندسالمونه شوهرامون چه شکلین 

عزیزم این اتفاق واسه هر کسب ممکنه بیوفته خدا مادرتون رو بیامرزه بردار استفاده کن کسیم چیزی گفت بگو بلاخره هر کی هر چی داره برای بچه هاشه دوست داشتیم وسایلش بلا استفاده نمونه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شوهرم هیچی نمیگه حتی ماشین منم به زور بر میداره بهش میگم من تا شب خونم ماشین نمیحوام میگه نه ممکنه ن ...

باشه بدعادتش نکن

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
شوهرم هیچی نمیگه حتی ماشین منم به زور بر میداره بهش میگم من تا شب خونم ماشین نمیحوام میگه نه ممکنه ن ...

مگه کار نمیکنی مال و اموال پدر مادر مال بچه هاشونه ؟

مگه باید بدی خاله هات سوار شن ؟

چقدر  کامنت پر از انرژی منفی گذاشتی. استاتر دشمنی در حقت کرده مگه

نه نکرده .ولی حداقل سال مادر در میاد بعد ماشینش چشم میندازن. اونم آدم عوض میکنه .یا اون میفروشه.عاطفه ها در حد صفر هستن.مجرد نیس تو خونه که بگی دختر مجرد هس اینم تنها ناشینشونه.ناشینو میبرم که شوهرم پیاده نده با ماشین من بده.آدم تهوع میگیره

تو که تابلو چشم دوختی.بردار برون ماشینتم بده داماد سر خونه برونه

از زخم زبون زدن نمی ترسی 

لااقل از خدا بترس

بترس که کارمای حرفت زندگیت رو بگیره

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~