2777
2789
عنوان

ماشین مامان مرحوممو بردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 68 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بردار اگه حرفیم زدن بگو توقع داشتین بدم به شما 

https://www.karzar.net/222299 لینک کارزار #نه_به_سازمان_ملی_مهاجرت. در این سازمان که بر ضرر ایران و کوچیک کردن شخصیت و زن ایرانیه لطفاامضا کنید                 کارزار خروج افغانی هارو امضا کنید.. این کارزار رو وکیل ندا شمس راه انداختن که بارها توسط افغانی ها تهدید به مرگ شدن... افغانی نه ریپ بزنه نه داخل تاپیک هام شرکت کنه عزت نفس داشته باشید و برید کشورتون. اخراج فوری افغانی. هرکس هم با اخراج افغانی مخالفه وطن فروشه.. برای خروج افغانی ها صلوات... فکر آینده خودتون و بچه هاتون باشید... برای مادر صبور زمین ایران✨🌼

خدا بیامرزدش

😐😐😐😐خب مال منال مال بچه هاست دیگه والا من جات بودم تقسیم ارث میکردم هر کی سهمشو برداره تا کی قراره همینطوری بمونه بالاخره باید تکلیف مشخص بشه دیگه ،خالع هات اینطوری میگن آیا چشم داشتی ندارن؟

چه خاله های نامردی

خیلی اذیتم کردن هیچ وقت نمیبخشمشون. با شوهرم اون موقع نامزد بودم. هر هفته میومد دیدنم شهر دیگه شاغل بود. میگفتن چون مادرت فوت شده کسی نیست کنترلت کنه ول شدی. از ترس حرفاشون بعد ۴ ماه بدون هیچ مراسمی عقد کردم که فقط دهنشون بسته شه. 

بله بردار 

ببین کلا دهن مردم تو هر شرایطی بازه اعتنا نکن

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

روح مادرتون غریق نور و رحمت  و غفران الهی باشه

واسش صلوات فرستادم

در این مورد فقط نظر خودت  پدرت و برادرت مهمه دیگران در جایگاهی نیستن که صاحب نظر باشن

البته عقل شرط میکنه مراقب سوء استفاده احتمالی همسرت در این مورد باشی

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

معلومه که بردار وارث وقتی راضیه بردار 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
خیلی اذیتم کردن هیچ وقت نمیبخشمشون. با شوهرم اون موقع نامزد بودم. هر هفته میومد دیدنم شهر دیگه شاغل ...

تا میتونی ازشون دورشو...ادم از این خاله ها داشته باشه دیگه نیاز به دشمن نداره😑

خدا مادرتو رحمت کنه عزیزم