2777
2789
عنوان

ماشین مامان مرحوممو بردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 68 پست
خیلی اذیتم کردن هیچ وقت نمیبخشمشون. با شوهرم اون موقع نامزد بودم. هر هفته میومد دیدنم شهر دیگه شاغل ...

یکبار همه شون رو بشور بذار کنار 

ماشین رو بردار حرف زدن بگو بابام راضی داداشم راضی مادرمم هرچی جمع کرده برای بچه هاش جمع کرده شما سختتونه نیاید که نبینید اعصابتون نریزه به هم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث عقده هست خودتو اذیت نکن 

واقعا همینطوره

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

عزیز یه سوال سهام بیمارستان چقدر میشه و چجوری میشه دوست دارم کاری کنم بزار برای آینده دخترم

قیمت ها با توجه به معروف بودن بیمارستان و اینکه کلا چندتا سهامه متفاوته.

سهام بیمارستان این شکلیه که مثلا شما یک سهام جراحی میخرید. یک روز در هفته اتاق عمل در اختیارتون هست. این اتاق عمل رو اگر خودتون جراح باشید خودتون استفاده میکنید و بیمار میبرید جراحی میکنید اگر نه با یک جراح قرار داد میبنیدن به صورت درصدی. درصوی از پولی که جراحی از بیمار میگیره به شما که سهامدار هستین تعلق میگیره. برای بقیه رشته ها هم همینه سهام قلب و عروق، سهام بیهوشی، سهام داخلی.

معمولا هر بیمارستان حدود ۳۰۰ سهام داره.

از دو سه میلیارد قیمت هر سهام شروع میشه به بالا تو بیمارستانهای مشهور 

مگه به مال غریبه چشم داره؟  مادر برای کی جمع میکنه؟  برای بچه هاش دیگه

حالا من مادرم کلی زمین و خونه هم دارن ما یکبار حرف این ها رو نزدیم و نمیزنیم ولی ماشین چون حالت کاربردی داشت پدر و برادرم اصرار داشتن بردارم

حالا من مادرم کلی زمین و خونه هم دارن ما یکبار حرف این ها رو نزدیم و نمیزنیم ولی ماشین چون حالت کارب ...

بببین اصلا فکر بد نکن مهم پدر و برادرت هستن که خودشون اصرار دارپ ماشین ببری.  به حرف ادمهای سمی هم توجه نکن.  مطمین باش مادرت هم راضی هست.  اینکه بذاری دارایی مادرت بمونه و خراب بشه احترام نیست اتفاقا بی عقلیه که مالی که برای بدست اوردنش زحمت کشیده از بین ببری