2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی چقدر مزخرفه

518 بازدید | 31 پست

جمعه همین هفته اومدن خونه ما

پسره جوری رفتار میکرد که من اصلا دلم سوخت

لحظه اول ردش کردما اما بعد گفتم حالا تحقیق بکنیم

تو تحقیقمون فهمیدیم طرف خیلی خوبه و تا دیشب نظر من منفی بود و یک‌هو مثبت شد

حالا اینجور که مشخصه اونا دیگه پیگیر نشدن. اخه چرا خب؟

من مدرکم بالاتر از اون، ظاهرم خیلی بهتر از اون و خودش میگفت مثل من نتونسته پیدا کنه. 

اون وقت پیگیر نشدن؟

دو سال بود میخواستن بیان خواستگاری اما درس من تموم نشده بود و اجازه ندادم

یک شنبه هفته قبل اجازه دادم و اینا اومدن پنج شنبه تماس گرفتن و واسه جمعه قرار گذاشتن. الانم داره میشه یک هفته که خبر ندادن

پسره از ظاهرش برمیومد خیلی خوشش اومده

از نگاهش

من تا حالا نشده اشتباه حس کنم به خدا. حسم این بود که خیلی پسندیده

خواهراش خیلی پسندیده بودن

همه چیز خوب بود

چی شد یهو

از اتاق که اومدیم بیرون برگشت با لبخند گفت که اصلا متوجه گذر زمان نشدم و صحبت شیرینی بود. بابای منم از همین بدش اومده بود. بعد حالا طرف پیگیر نشده‌. اصلا تو کتم نمیره

اینجا تو تاپیک قبلم یه سریا گفتن نقش بازی کرده که خوشش اومده. اخه مگه مریضه. تو اتاق جلو خودم نقش بازی میکرد

چرا جلو خانوادمم بازی کرد؟

اصلا کل خاتوادش بازی کردن؟

انقدر از داداشه تعریف میکردن که بابان شک کرده بود نکنه پسره بده  که انقدر ازش میگن

اره خیلی مزخرفه 

من دم عیدی سر همین خاستگاری سنتی یه معده دردی گرفتم ک نگو 

دل خوش نکن خواهر تا خطبه خونده نشده اصلاااا دل خوش نکن

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبر کن حالا شاید زنگ زدن عجول نباش

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

تو هر مدل خواستگاری شاید پیش بیاد ی مسائلی شاید نپسندیده نمیتونم بگم فکر نکن چون آدم فکری میشه ولی احتمال هر چیزی هست

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
شاید شما اولش که خوشت نیومده اون پسره حس کرده اینو و می‌ترسه الان که ردش کنی

خودم حدسم همین بود

ولی تو تاپیک قبلی میگن چقدر اعتماد به نفس داری و خودشیفته ای که همچین فکری میکنی

شاید این نگاه از بالا به پایین رو تو رفتارت دیدن خوششون نیومده 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

رفته دوراشو بزنه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

والا این جمله انقدر صحبت شیرینی بود که گذر زمان رو حس نکردم برای من خیلی آشنا بود چون تا حالا چندتا از خواستگارام این رو گفتن ولی یکیشون یک ماه بعد با یکی دیگه عقد کرد یکیشون هم خودش پیام داد سخته برای من گفتن این حرف ولی من مناسب شما نیستم یکی دیگشون هم مامانش زنگ زد گفت اره پسرم گفته باهم تفاهم نداریم حالا ما هیچی صحبت نکرده بودیم باهم

برای همین به حرف هاشون خیلی اهمیت نده. البته هنوز دیر نشده خبر بدن ولی فکر نکن بهشون 

صبر کن حالا شاید زنگ زدن عجول نباش

خیلی رو اعصابم رفت

من اصلا برام مهم نبود زنگ بزنه یا نزنه

این که فهمیدم دو سه روز بعد باید زنگ بزنن و این هنوز نزده رو اعصابمه

خودم حدسم همین بود ولی تو تاپیک قبلی میگن چقدر اعتماد به نفس داری و خودشیفته ای که همچین فکری میکنی

اونا خودشون آدمای سطح پایینی هستن احتمالا. من به تجربه متوجه شدم آدما به کسایی که از خودشون بهتر و بالاترن میگن خودشیفته و اصلا تعریف خودشیفته رو نمیدونن