2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی چقدر مزخرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 31 پست
لعنتی منم از یه روز قبلش معده درد گرفتم هنوزم ادامه داره

قشنگ درکت میکنم خیلی بده خیییییلی 

بنظرم بیخیال باش اگه قسمتت باشه خودش برمیگرده

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
الان دیگه بگی نه پیگیر نمیشن،مثل قدیم نیست ،اونا میدونن خوبی ولی میگن چرا دوباره بریم و سنگ رو یخ بش ...

هنوز که نگفتم نه

بعدم تو نمیدونی شرایط چی بود

بیخود باهام بد حرف نزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفرم از خواستگاری سنتی

همه‌ مدل آدم میاد و میره ممکنه هر رفتاری رو ببینی تا بالاخره یکی اوکی بشه

اگر حتی جوابشون منفی هم بود باید تماس میگرفتن محترمانه میگفتن نه که برن پشت سرشونم نگاه نکنن

ببین فک نکن اون دو سال که میخواستن بیان خواستگاری و شما اجازه ندادی اونا منتظر موندن ، قطعا کلی خواستگاری دیگه رفتن

در ضمن هنوز دیر نمیشه ممکنه زنگ بزنن 

شایدم منتظر جواب شما هستن

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من به گدا هم نگاه از بالا بع پایین نمیکنم

ولی بازم تا یه هفته صبر کن اگه دیگه خبری نشد بیخیالش شو

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
متنفرم از خواستگاری سنتی همه‌ مدل آدم میاد و میره ممکنه هر رفتاری رو ببینی تا بالاخره یکی اوکی بشه ...

اینا دوست خانوادگی بودن و خیلی ساله با هم اشناییم

ممکنه زنگ بزنن نه؟ چون تماس نگرفتن همون نه رو هم بگن. بی ادبی میشه کارشون

من به گدا هم نگاه از بالا بع پایین نمیکنم

چی بگم 

تاپیک قبلتو خوندم 

اگر این لحن و بیان و داشتی تو جلسه خواستگاری احتمالأ خوشش نیومده شاید هم خانواده اش پسند نکردن شاید مورد دیگ پیدا کردن که سنخیت بیشتری دارن هزار تا دلیل هست 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
اینا دوست خانوادگی بودن و خیلی ساله با هم اشناییم ممکنه زنگ بزنن نه؟ چون تماس نگرفتن همون نه رو هم ...

اگر زنگ زدن و جوابشون مثبت بود پس تو این یک هفته احتمالا دارن بیشتر فکر میکنن،مشورت میکنن احتمال اینکه جواب همگی مثبت نباشه و یکی دونفر مردد باشن هست به هر حال باید به یه نتیجه قطعی برسن بعد تماس بگیرن دیگه