2777
2789
عنوان

به مامان خواستگارم چی بگم؟

423 بازدید | 25 پست

بچه ها من روسری سر نمیکنم تو جمع های خونوادگی اما لباسام پوشیدس پسره هم این و می‌دونه و قبول کرده اما مامانش مذهبیه  

همش سوالات درمورد اعتقادات ما می‌پرسه مامانش امروز تلفنی زنک زده بود از مامانم این چیزا رو میپرسید که نماز میخونین یا نه و این چیزا 😐

حالا مامانش میخواد با من قرار بذاره باهام حرف بزنه اگه گفت حجابت چجوریع و یا مثلا باید روسری سرت کنی چی بگم 😐آخه هم به اون ربطی  ندارع هم پسره منو همینجوری دیده و پسندیده و براش مهم نیس 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
حقیقت بگو  اگه اون آقا شمارو بخواد خونواده شو متقاعد میکنه

اخه من همون قرار اول بهش گفتم یه ماه پیش  ینی هنوز متقاعد نشد 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگو اره سر میکنم اگه در اینده ام یهو سر نکردی و چیزی گفت عین مرحوم ازاده نامداری بگو باد زد روسریم افتاد و همه محارم بودن دوربرم :/(مربوط به جریان عکسش خارج ایران میشه ک پخش شده بود )

...What the fu                                                      

چرا فکر میکنی به اون ربطی نداره؟ بالاخره قراره وارد یه خانواده ی جدید بشی و هرچی تناسب بینتون کمتر باشه؛ اختلافاتتون بیشتره.

از الان با صداقت برو جلو. هرچی هستی همون باش؛ تا بعدا حرف و حدیث پیش نیاد

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
حقیقت بگو  اگه اون آقا شمارو بخواد خونواده شو متقاعد میکنه

تازه گفته بود مامانم یا کسی کاری ندارع 😐

خب بگو اره سر میکنم اگه در اینده ام یهو سر نکردی و چیزی گفت عین مرحوم ازاده نامداری بگو باد زد روسری ...

😂😂😂😂

سعی کن تنها نری با مادرت برو یا با پسره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

عزیزم اینجا ایران است و متاسفانه حجاب شما توسط خانواده همسر مورد سوال واقع میشه ،گرچه منم موافقم بهشون ربطی نداره ولی بعد از ازدواج زندگیتو با همین حرف و دخالت ها تباه میکنن.....وای چرا لباست تنگه ، چرا کوتاه پوشیدی ،چرا آرایش داری ،چرا چرا چرا

جواب ابلهان خاموشیست
همون طور هستی اون جور بگو تا فردا به مشکل برنخوری منم تو جمع خانوادگی اصلا روسری سر نمیکنم همسرم هم ...

اخه من از این لجم میگیره پسره می‌دونه چجوریم خب خودش زود تر با مامانش حرف میزد 

سعی کن تنها نری با مادرت برو یا با پسره

تنها میرم مامانم نمیاد پسره هم که پیام دادم بهش جواب نداده 

تازه گفته بود مامانم یا کسی کاری ندارع 😐

حقیقتو بگو مثلا میگم یکی میگه من مانتوییم ولی چادریم میشم اگه میتونی بپوشی بگو 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡