2777
2789
عنوان

عمل بینی

288 بازدید | 22 پست

3 ماه پیش پیش دکتر بهنود عمل بینی انجام دادم ولی الان اصلا راضی نیستم 

مدل نیمه فانتزی میخواستم طبیعی عمل کرده فقط فقط سوراخ بینیم تغییر کرده و کشیده شده دیگه کم کم دارم افسردگی میگیرم بگید چیکار کنم 

طبیعیه همه بعد عمل بینی افسردگی میگیرن متاسفانه منم گرفته بودم چون منم نیمه فانتزی میخواستم طبیعی شد ولی الان پنج سال گذشته و دیگه فراموش کردم و برام مهم نیست البته شاید یکی دوسال دبگه برم ترمیم کنم فعلا با بچه کوچیک شرایط ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم بینی خودت خوب بوده و زیاد مشکلی نداشته ببین عمل بینی فقط برای بینی های خیلی استخوانی و خیلی بزرگ خیلی تغییر میکنن وگرنه بقیه کلا بیست سی درصد تغییر میکنن این یه واقعیته 

من تو همکارام و دوستام و تو اطرافیان خیلیا عمل کردن و خیلیا دیدم که تغییر نمیکنن چون بینی هاشون خیلی استخوانی نیست فقط هرکی خیلی استخوانی و زشت هست بینیش عوض شده بقیه تغییر خاصی نکردن این یه واقعیته که باید قبل عمل به بیماران گفته شه که تو ایران نمیگن

من تو همکارام و دوستام و تو اطرافیان خیلیا عمل کردن و خیلیا دیدم که تغییر نمیکنن چون بینی هاشون خیلی ...

بینی خودم تقریبا گوشتی بود اصلا تغییر زیادی نکردم 

شایدم بینی خودت خوب بوده و زیاد مشکلی نداشته ببین عمل بینی فقط برای بینی های خیلی استخوانی و خیلی بز ...

خخخ اره از نظر بقیه اصلا مشکل نداشت چند تا دکترم رفتم گفتن که نیاز به عمل نداره و قبول نکردن که عمل کنن اخرم که هیچی ب هیچی اصلا عوض نشده مدل بینیم 

طبیعیه همه بعد عمل بینی افسردگی میگیرن متاسفانه منم گرفته بودم چون منم نیمه فانتزی میخواستم طبیعی شد ...

من اصلا نمیتونم با بینیم کنار بیام برای ترمیم نمیدونم اصلا کدوم دکتر برم برای ترمیم 

من اصلا نمیتونم با بینیم کنار بیام برای ترمیم نمیدونم اصلا کدوم دکتر برم برای ترمیم 

الان خیلی زوده حداقل باید یکسال بگذره تا بینیت معلوم شه بعدشم بازم بری ترمیم فرقی نمیکنی تضمینی بهت قول میدم انقد که دیدم دوست خودم دوبار رفت جراحی بازم همون بود چون دماغش کوچیک بود تغییر نکرد نکن این کارو عزیزم اصلا فعلا تا شش ماه یکسال نمیتونی مدل اصلی بینی رو ببینی هنوز واسه قضاوت زوده یکم زمان بده 

انقدر جدیدا میبینم از عمل راضی نیستن میترسم عمل کنم

اگه مشکل زیادی نداره بینیت عمل نکن 

مثل من میشی انگار 23 میلیون ریختم سطل اشغال و تغییری نکردم اگه خواستی عمل کنی مثلا اگه مدل نیمه فانتزی مد نظرت بود بگو فانتزی میخوام همون برات نیمه فانتزی درمیاره 

بینی خودم تقریبا گوشتی بود اصلا تغییر زیادی نکردم 

گفتم فقط استخوانی خیلی بزرگ تغییر میکنن دوست من داغون بود به حدی تغییر کرد یکی دیگه شد ولی فقط دوسه نفر اینجوری تغییر کردن بقیه نه

الان خیلی زوده حداقل باید یکسال بگذره تا بینیت معلوم شه بعدشم بازم بری ترمیم فرقی نمیکنی تضمینی بهت ...

همین امید دارم ب اینکه یک سال صبر کنم شاید بهتر بشه اگه نه شاید انزیم بزنم 

میدونم الان برات سخته که با بینی جدیدت کنار بیای طبیعیه که فعلا خوشت نیاد ولی اصلا نگران نباش چندماه بگذره ورم بیشتر بخوابه کم کم خوشت میاد و بهش عادت میکنی و اصلا سعی کن بهش فکر نکنی و فکرت درگیر نشه واقعا سخته ها خودم گذروندم این دوران میدونم سخته