2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 22 پست
میدونم الان برات سخته که با بینی جدیدت کنار بیای طبیعیه که فعلا خوشت نیاد ولی اصلا نگران نباش چندماه ...

خودم تا جای امکان اهمیت نمیدادم ولی این چند روزه چند تا از دوستامو دیدم همشون برگشتن گفتن اصلا تغییر نکردی همونه دیگه خیلی رفته رو اعصابم 

همین امید دارم ب اینکه یک سال صبر کنم شاید بهتر شه اگه نه شاید انزیم بزنم 

فقط زمان همه چیو حل میکنه اصلا من که آنزیم توصیه نمیکنم یهو میزنه غضروفت فرو میره مال من که آمپول کورتن زد فرو رفت یه تیکه از بینیم بخدا نزن اشتباه منو نکن دست میزنم کاملا فرورفتگی داره و درد میکنه اون قسمت ولی خیلی مشخص نیستا تا خودم نگم کسی نمی‌فهمه ولی در کل ورم بینی من خیلی نرفت یکم مشکل داره باید ترمیم بشه مال من واقعا مشکل داره اصلا مدلش مهم نیست درد داره قسمت نوک بینیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم تا جای امکان اهمیت نمیدادم ولی این چند روزه چند تا از دوستامو دیدم همشون برگشتن گفتن اصلا تغییر ...

میگن بابا هرکاری کنی مردم میگن به منم خیلیا گفتن تو کجا و عمل کردی آخه 

فقط زمان همه چیو حل میکنه اصلا من که آنزیم توصیه نمیکنم یهو میزنه غضروفت فرو میره مال من که آمپول کو ...

نمیدونم چیکار کنم والا آنزیم که خیلی ریکس داره برای ترمیم میترسم باز تغییر زیادی نکنم فقط پول حروم بکنم درد بکشم 

میگن بابا هرکاری کنی مردم میگن به منم خیلیا گفتن تو کجا و عمل کردی آخه 

روی روحیم خیلی تاثیر گذاشته حرفاشون متاسفانه منم خیلی حساسم اخه همشون یچیزو میگن 

ک اره این همونه فقط مدل سرواخ بینیت عوض شده 

یعنی دکتر بهنود کارش خوب نیست؟ منم مهر نوبت دارم پیشش. 

کارش خوبه ولی همه دکترا اینجورین مثلا بگی نیمه فانتزی میخوام طبیعی برات عمل میکنن تو اگه  نیمه فانتزی خواستی بگو فانتزی 

همون برات نیمه فانتزی درست میکنه قبل عمل بگو مثلا دوست داری نوک بینی تیز باشه یا گرد 

بینی رو بالا میخوای یا نه 

حالت سوراخ بینی گرد باشه یا تیز 

اینا بگو که دیگه خیالت راحت باشه 

کارش خوبه ولی همه دکترا اینجورین مثلا بگی نیمه فانتزی میخوام طبیعی برات عمل میکنن تو اگه  نیمه ...

مرسی عزیزم. اخه چند روز پیش ک مطبش بودم خیلی ناراضی داشت. یکی میگف تنفسم بده، یکی میگف سوراخام کوچیک کرده.میگفتن کاره خودشو میکنه گوش نمیده بهت. منم از ناچاری ک دکترای دیگ وقت نمیدن اومدن پیشش. نمیدونم چکار کنم. من نیمه فانتزی میخوام حالا بگم فانتزی شانسم فانتزی عمل کرد چی😂معلوم ک نیست کاراشون