طبیعیه همه بعد عمل بینی افسردگی میگیرن متاسفانه منم گرفته بودم چون منم نیمه فانتزی میخواستم طبیعی شد ولی الان پنج سال گذشته و دیگه فراموش کردم و برام مهم نیست البته شاید یکی دوسال دبگه برم ترمیم کنم فعلا با بچه کوچیک شرایط ندارم
شایدم بینی خودت خوب بوده و زیاد مشکلی نداشته ببین عمل بینی فقط برای بینی های خیلی استخوانی و خیلی بزرگ خیلی تغییر میکنن وگرنه بقیه کلا بیست سی درصد تغییر میکنن این یه واقعیته
من تو همکارام و دوستام و تو اطرافیان خیلیا عمل کردن و خیلیا دیدم که تغییر نمیکنن چون بینی هاشون خیلی استخوانی نیست فقط هرکی خیلی استخوانی و زشت هست بینیش عوض شده بقیه تغییر خاصی نکردن این یه واقعیته که باید قبل عمل به بیماران گفته شه که تو ایران نمیگن
من اصلا نمیتونم با بینیم کنار بیام برای ترمیم نمیدونم اصلا کدوم دکتر برم برای ترمیم
الان خیلی زوده حداقل باید یکسال بگذره تا بینیت معلوم شه بعدشم بازم بری ترمیم فرقی نمیکنی تضمینی بهت قول میدم انقد که دیدم دوست خودم دوبار رفت جراحی بازم همون بود چون دماغش کوچیک بود تغییر نکرد نکن این کارو عزیزم اصلا فعلا تا شش ماه یکسال نمیتونی مدل اصلی بینی رو ببینی هنوز واسه قضاوت زوده یکم زمان بده
انقدر جدیدا میبینم از عمل راضی نیستن میترسم عمل کنم
اگه مشکل زیادی نداره بینیت عمل نکن
مثل من میشی انگار 23 میلیون ریختم سطل اشغال و تغییری نکردم اگه خواستی عمل کنی مثلا اگه مدل نیمه فانتزی مد نظرت بود بگو فانتزی میخوام همون برات نیمه فانتزی درمیاره
من اصلا نمیتونم با بینیم کنار بیام برای ترمیم نمیدونم اصلا کدوم دکتر برم برای ترمیم
میدونم الان برات سخته که با بینی جدیدت کنار بیای طبیعیه که فعلا خوشت نیاد ولی اصلا نگران نباش چندماه بگذره ورم بیشتر بخوابه کم کم خوشت میاد و بهش عادت میکنی و اصلا سعی کن بهش فکر نکنی و فکرت درگیر نشه واقعا سخته ها خودم گذروندم این دوران میدونم سخته