بچه ها ما اردیبهشت قرار بود بریم سفر شوهرم هزینه خیلی زیادی کرده بود و تور گرفته بود متاسفانه تو اسفند مادرم فوت کرد و من اون موقع حالم خوب نبود هرچی شوهرم اصرار کرد نرفتم سفر به خودشم خیلی اصرار کردم بره که حداقل هزینه یه نفرمون سوخت بشه نرفت. بعد الان دلم سفر میخواد اول تصمیم گرفتم خودم تور بگیرم شوهرمو سکپرایز کنم بعد گفتم نکنه ناراحت بشه این کارو نکردم. یه شب همینطوری خودمو لوس کردم گفتم خیلی ازت ناراحتم منو یه ماه عسل نبردی. بعد خندید و گفت خیلی بچه پررویی و همین. از اون موقع دیگه حرف سفر نزده. من واقعا احتیاج به سفر دارم حالا نمیدونم یه دور دیگه باهاش مطرح کنم اگر اره چطوری؟ یا خودم تور بگیرم سوپرایز شه؟ کلا راه حلتون چیه که تا قبل مهر یه سفر بریم.
بگو بیا باهم بریم سفر دبی دبی منو با خودت ببر دبی دبی بعد میاد😂
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
والا من خیلی راحت و رک میگم شوهرمه مگه غریبه ست رودربایستی داشته باشم
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود