2777
2789
عنوان

چطور به شوهرتون میگین بریم سفر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 41 پست

عزیزم 

در گذشت مادر تون رو تسلیت عرض میکنم 🖤

توی زندگی تون سعی کنین که اصلا با همسرتون حرف نگفته نداشته باشید به خصوص در مورد نیاز هاتون 

و از ابراز احساسات و نیاز هاتون اصلا خجالت نکشید 

باهاش بدون مقدمه یا خجالت راجع به اینکه نیاز دارید برید سفر صحبت کنین 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحت میگم بریک مسافرت اونم راحت میگه نه😐

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺

خب همون تایم باید میرفتی ....نه بخاطر اینکه هزینه کرده بود بخاطر حال و هوای خودت...

درسته غم از دست دادن عزیز خیلی سخته اما خب این عاقبت همه است باید باهاش کنار اومد و یه وقتایی گریه کنی خودتو خالی کنی اما همیشه نباید فاز غم و غصه گرفت وگرنه از پا درمیای...

خب حق داشتید ک نتونستید برید تو اون موقعیت سفر،بهرحال از دست دادن مادر خیلی چیز سنگینیه،الانم منطقی باهاش حرف بزنید بگید اون موقع تو چ شرایطی یودید و ناراحتید ک سفرتون و هزینه تونو از دست دادید ولی الان نیاز ب سفر دارید،چیز پیچیده ای نیست ک سختش نکنید

راحت میگم بریک مسافرت اونم راحت میگه نه😐

اخ 😂😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خب حق داشتید ک نتونستید برید تو اون موقعیت سفر،بهرحال از دست دادن مادر خیلی چیز سنگینیه،الانم منطقی ...

میتونید برای سوپرایزش هم بگید هزینه فلان تور و فلان هتلو مثلا کنار گذاشتید اگ فکر میکنید بدون مشورت تور گرفتن ممکنه ی جوری تو عمل انجام شده قرارش بده

توضیح دادم شرتیط رو اردیبهشت حدود صد تومنمون رفت چون نرفتم سفر

خب چون اون صد تومن رفته تا اخر عمرتون باید بمونید خونه

فدای سرتون

بهش بگو احتیاج دارم برم مسافرت 

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.