2777
2789
عنوان

نماز پیامر

90 بازدید | 7 پست

من امروز که واقعا دیگه به ته خط رسیدم نماز رسول الله رو خوندم شبیه نماز جعفر طیاره تقریبا میگن زود حاجت میده پیامبر خودش میدونه دیگه ته بن بستم امیدوارم حاجتو بگیرم چون دیگه نه روحی نه جسمی توان صبر کردن ندارم

واسه برآورده شدن حاجت های دلم میشه از ته دلت یه صلوات بفرستی؟🌹
ان شاءالله ک حاجتتو تیلی سریع بگیری به حق این ماه عزیز خیلی خوب کاری کردی اصلاناامید نشو میگن ناامید ...

باور کن به حدی به بن بست رسیدم حتی خواب وبیداری هم واسم شده بزرگترین ترسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باور کن به حدی به بن بست رسیدم حتی خواب وبیداری هم واسم شده بزرگترین ترسم

شک به دلت راه نده  حتما جواب میگیری 

سری به تایپک من بزن بعد 5 ماه امروز نتیجه گرفتم 

صفحه های اخرشم بخون 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
نه اصلا زندگی همینه میگذره  میتونم بپرسم مشکلت چیه

قرار بود نامزدی کنیم بعد ۵ سال،یه روز که خدا کمک کنه نتیجه بگیرم تاپیک میزنم چه سختی هایی کشیدیم،بخدا از این ۵ سال راحتی نکشیدیم واسه رسیدن بهم یه گوشه اشو بگم ما حتی وسیله های بله برونمونم همه رو تیکه تیکه وقسطی خریدیم،یهو انگار طوفان اومد وسط زندگیمون همه چی خراب شد وبهم زدیم از ۱ اردیبهشت دلم خونه،روز به روز دلتنگیم بیشتر میشه روز به روز عشقم بهش بیشتر میشه جوریه دو روزه کلا دیگه انگار یکی دستش بیخ گلومه داره خفه ام میکنه نه میتونم نفس بکشم نه میتونم بخوابم نه تو بیداری آرامش دارم،به معنای واقعی نفسم به نفسش بند شده.دیگه اصلا تحمل دوریشو ندارم.از طرفی خوابایی دیدم که امیدوارم کرده ولی تو واقعیت هیچ اتفاقی نیفتاده،توروخدا دعام کنین