2821
2789
عنوان

وزن بچم کمه

432 بازدید | 48 پست

هفته ۳۵ بارداری ام دکترم میگه وزن بچه کمه پودر لیدی میل و ی شربت داده خیلی نگرانم بنظرتون وزنش زیاد میشه؟ وزن بچه ۲۲۵۰ بود😭😭😭

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

نه گلم منم وزن بچم 35 همین بود هفته های آخر هفته‌ای 200گرم زیاد میشه اگه سزارین باشی 2800به دنیا میاد اگه طبیعی تا3200هفته چهل میشه نگران نباش مغزی بخور بادام گردو پسته بچه چاق میشه بستنی بخور

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی کم نیست ک طبق جدول وزن باید ۲۳۰۰باشه.حالا بکم کمه  ک اونم وزن میگیره گریه نداره ک

پس چرا دکترم گفت خیلی کمه خیلی ترسوندم؟

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

نه گلم منم وزن بچم 35 همین بود هفته های آخر هفته‌ای 200گرم زیاد میشه اگه سزارین باشی 2800به دنیا میا ...

طبیعی ام ولی دکترم گفت چون خون رسانی جفتت خوب نیست باید ۳۷ یا ۳۸ هفته زایمان کنی

چون کار دکترا ترسوندنه

خدا بگم چیکارش کنه نمیدونید من از شنبه تا حالا چی کشیدم همش استرس و نگرانی همش کارم گریه است 😔😔😔

نه عزیزم اصلا کم نیست دکترت شلوغش کرده تا میتونی شیر بادام بخور هم بچه رو چاق میکنه هم باعث میشه زردی نداشته باشه از کباب بره و جوجه هم غافل نشو خیلی روی وزنش موثر

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
کباب در ماه آخر برای وزن گیری جنین خوب نیست  چرا خونرسانی خوب نیست  آسپرین بخور با مشورت ...

چراالکی تحویز میکنید اونی ک ازاول بارداری اسپرین میخوره ۳۴ هفته نهایت ۳۶ باید قط کنه.بعد طرف تو ۳۵ بیاد اسپرین بخوره😐

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز