2777
2789
عنوان

وزن بچم کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 48 پست
پس چرا دکترم گفت خیلی کمه خیلی ترسوندم؟

لیدی میل وزن گیریش خوبه حتما بخور استراحت بکن

وقتی وزن بچه کمه بعد زایمان خودت اذیت میشی مثلا نمیتونه سینه بگیره یا خوب با قدرت میک بزنه یا زردیش‌ طول میکشه برا من 2500 بود یکم سختی کشیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همچین کمم نیستا😐 من ۲ و ۱۵۰ بودم خواهرم ۲ و۲۵۰ دختر عموم ۹۵۰ گرم بود هممونم سالمیم😁😁 الا ...

خداروشکر عزیزم همیشه سالم و تندرست باشین من خودمم وزن تولدم کم بوده

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

لیدی میل وزن گیریش خوبه حتما بخور استراحت بکن وقتی وزن بچه کمه بعد زایمان خودت اذیت میشی مثلا نمیتو ...

دقیقا بخاطر همین چیزا میترسم شما لیدی میل مصرف میکردی توی بارداری؟ چ موقع بخورم بهتره

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

باورمیکنی سونوهم دقیق نمیگه به من ۳۵هفته گفت ۳کیلو۳۶هفته و۵روزم گفت ۳کیلونگران نباش تا ۳۹هفته ۳کیلوم ...

انشالله همینطور ک شما میگی باشه

کمه من 36هفته 250بود دکتر می‌گفت کمه 

😭😭😭

لیدی میل سه وعده بخور وانیلی و موزی مزه ش خوبه با شیر بخور 

شما توی بارداری میخوردی؟ دکترم برام کاکائویشو داده...چ موقع بخورم بهتره؟ اصن چطوری بخورم بهتره