2777
2789
عنوان

وزن بچم کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 48 پست
خدا بگم چیکارش کنه نمیدونید من از شنبه تا حالا چی کشیدم همش استرس و نگرانی همش کارم گریه است 😔😔😔

گریه نداره که خب هر چی هست باشه بعد اینکه دنیا اومد خوب بهش برس وزنش طبیعی میشه،بچه من ۲۳۰۰ دنیا اومد البته ۳۶ هفته بود،بچه رفیقم ۳۳۰۰ دنیا اومد ۴۰ هفته بود،الان بچه هامون  دقیقا همسنن بچه من خیلی از بچه رفیقم تپل تره اون بچش لاغره خیلی

دوکیلو ؟؟خوبه ک چرت میگ بابا استرس نداشته باش چیزای مقوی بخور

آره ۲۲۵۰....برام لیدی میل داده با شربت کیدی کر...خودمم مغزجات و گوشت و...این دوسه روزه خیلی دارم  میخورم 

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره ۲۲۵۰....برام لیدی میل داده با شربت کیدی کر...خودمم مغزجات و گوشت و...این دوسه روزه خیلی دارم&nbs ...

اصلا استرس نداشته باش برا بچه بده هرچی میلت می‌کشه بخور ن کم بخور ن زیاد انشا ٕ الله ب سلامتی زایمان کنی عزیزم 

امسال ما عید نداریم شادی نداریم...ما عزاداریم ....عذا دار عزیزامون🖤

چراالکی تحویز میکنید اونی ک ازاول بارداری اسپرین میخوره ۳۴ هفته نهایت ۳۶ باید قط کنه.بعد طرف تو ۳۵ ب ...

من تجویز کردم 

دقت کن گفتم با نظر پزشک 

در ضمن خودم آسپیرنو تا بعد از زایمانم خوردم شما الکی تجویز نکن مشکلات با هم فرق داره 

در ضمن من انوکسا هم میزدم 

کی گفته ۳۴ باید قطع بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!

چقدر به خودتون مطمینید با وقاحت فقط حمله ور میشید 

گریه نداره که خب هر چی هست باشه بعد اینکه دنیا اومد خوب بهش برس وزنش طبیعی میشه،بچه من ۲۳۰۰ دنیا اوم ...

خوب همه میترسونن میگن وزن بچه ک کم باشه سیستم دفاعیش ضعیفه هزارتا مشکل بهم میزنه بخدا دیوونه شدم

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

آره ۲۲۵۰....برام لیدی میل داده با شربت کیدی کر...خودمم مغزجات و گوشت و...این دوسه روزه خیلی دارم&nbs ...

خربزه برای وزن گیری خوبه ،با پنیر که روایت هست بچه خوشرو میشه،بدپن پنیر هم خوبه،من امتحان کردم ماه های آخر  می‌خوردم 

استرس نداشته باش جایی من بودی چیکارمیکردی بچه هام یکیش۸۰۰گرم به دنیااومداون یکی۹۵۰گرم

وااای عزیزم چقدر کم....خدا حفظشون کنه برات

همچین کمم نیستا😐

من ۲ و ۱۵۰ بودم خواهرم ۲ و۲۵۰

دختر عموم ۹۵۰ گرم بود

هممونم سالمیم😁😁 الان بزرگ شدیمم هیکل و وزنمون خوبه

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
من بستنی خیلی میخوردم بچم ۳۷هفته ۳و نیم دنیا اومد اگه دیابت نداری بخ‌ور

چ بستنی میخوردین؟