2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

[QUOTE=304926209]یک هفته قبل علائم خفیف پریودی داشتم و حس میکردم توی رحمم ی چیزی هست [/QUOTEعلائم منم اینه ک همیشه از ی هفته قبل پریود سینه‌هام درد میگرفت شکمم پف میکرد جوش میزدم و درد داشتم ولی این ماه دردام یکمی خفیف تر بود الان ۳ روز از موعدم گذشته و درد پریود دارم فقط زیر دلم درد میپیچه یا ی نقطه سفت و دردناک میشه یا تخمدان چپم درد میگیره بعدازظهر وقتی خم میشدم زیر دلم ی نقطه‌ای تیر میکشید من قرص لتروزول و دوفاستون و متفورمین خوردم برای بارداری و بعد مدتی طولانی اولین باره ک پریودم تاخیر داره روز اول تاخیر بیبی زدم منفی شد کسل شدم و استرس دادم و زود عصبی میشم انگار کلا اخلاقم عوض شده احساس میکنم هورمونام قاطی کردن الانم دوتا تخمدان هام سفت شدن و گرفتن  نمیدونم چمه ک پریود نشدم میترسم کیست باشه 

بنظرت چیکار کنم ؟؟