2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فقط میتونم بگم که دیگه آینده نداره چ قبلا فقط داروساز ها میتونستن داروخانه بزنن . الان هر آدمی یه مغازه میخره مجوز میگیره . یه دکتر داروساز هم استخدام می‌کنه .

داروخانه هم که انگار قارچ زیاد شده 

من رشتم این نیس ولی رشته خوبیه تو تجربی سومین رشته پرطرفداره

داروخونه بخوای بزنی تو شهرای بزرگ تقریبا مجوز نمیدن دیگه ولی شهر کوچیک میشه بزنی ولی باید پول داشته باشی. من خودم تحقیق و پژوهش تو این زمینه رو دوس دارم ولی تو ایران زیاد نیست. اگه داروخونه نزنی میتونی تو شرکتهای داروسازی یا لوازم ارایشی و جاهای دیگه کار کنی

درامدشم واقعا متغیره بستگی داره داروخونه داشته باشی یا جای دیگه کار کنی حتی همه داروخانه ها هم اندازه هم درامد ندارن که

از وقتی یادمه دارن میگن اشباع میشه اشباع میشه ولی این حرفو راجع به رشته های دیگم میزنن ولی اینجوری نیست توجه نکن کلا بعدم اخه ظرفیتش اونقدر که فک کنی زیاد نیست اصلا

الان پزشکی و دندون و کامپیوتر و فیزیو هم دارن میگن اشباع میشه کلا مردم ما درباره همه رشته ها همینو میگن بجز رشته های بدرد نخور.

مهاجرتشم بهتر از پزشکی دندونه ولی درکل عالی نیس برا مهاجرت

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨