2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 70 پست
دقیقا همین اتفاق میفته من خودم اوایل سر هرچی گسر میدادم غر میزدم خیلی زیاد هاااااا  بعد دیدم ...

اخه نامزدم نمیتونسم باهاش برم منم همش میگم الان دوران نامزدیه عقد کردیم دیگه محاله اینجور باشه چون ازم دوره و سختمه و هی گیر میدیم و بحث میکنیم

همینارو ازش میبینم چقد سرد شدمه باهاش و حسی بهش ندارم و واسم مهم نیست بود و نبودش  اول اینجور ...

سعی کن به هیچکس و هیچ چیز توجه نکنی

حرف کسی رو گوش نده بخدا زندگیا اینجوری خراب میشن

ادم اول زندگی خیلی حساس میشه ، من به قدری حساس شدم که شوهرمو از محل کارش دراوردم..... فکر کن

هرروز دعوا ، دیگه جوری بود من کلی مریضی گرفتم از اعصاب

منتها خیلی زود تونستم قلقشو بدونم و بفهمم چطوری ارامش داشته باشیم

بخدا قسم الان یادم نمیاد بار اخر کی دعوا کردیم

هیچوقت نگو نرو فلان جا ،اولا بچه نیست دوما به مردا برمیخوره دستور دادن بعدشم گناه داره درد میکشه

همیشه بگو دوست دارم همیشه کنارت باشم ،یا بهتره باهم بریم منم دلواپس نشم خیلی درد داری اخه

یا مثلا خرید رفت بگو دوس دارم باهم بریم با چشام ببینم لباسا چقد قشنگ به تنت میشینه

یادتم باشه هیچچچچوقت نذار خونه خانوادش تنها بره 😂

تا خواست بره خونه مادرش یا فامیلاش بگو چرا تنها؟ منم دلتنگشونم باهم میریم. دختر زرنگ باش

یادت باشه هرجا که جاتو خالی بذاری یا یکی میاد پر میکنه یا پر از حرف میشه و دعوا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وااااای مرسی 😂😂😂😂😂😂😂😂

با تجربه ۶ بارداری

که توش سه تاش پسر

و دو تاش دختر

و یکی هم نامعلوم بود

میگم اصلا علائم ربطی نداره

من که هیچ وقت از رو علائمم نفهمیدم

الحمدالله رب العالمین🤲

الان دخترشد یا پسراین فندق 😂

دوقلوعه😂😂😂

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تو بارداری فقط از شکم چاق شدی؟ اگه فقس از شکم پسره صورتت موقع بارداری چاق تر شده باشه دختر اما اگه ...

من ماه اولمه تازه بشدت گرسنه میشم ولی اشتها ندارم فقط ضعف میکنم ب نظرت پسره سر دخترم اینجوری نبودم

تو بارداری فقط از شکم چاق شدی؟ اگه فقس از شکم پسره صورتت موقع بارداری چاق تر شده باشه دختر اما اگه ...

من موقع پسرم خیلی تنگی نفس گرفتم ماهای اول و سردمداران میشد

ولی دختر وپیرم هر دو سمت چپ بودن