2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 70 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دورت بگردم اره عزیزم ۱ ماه دیگه عقدمه❤

خدا رو شکر

فقط به نصیحت خواهرانه بهت میکنم

خودم تجربه داشتم و کسی تاره ازدواج کنه بهش میگم

دوران عقد و نامزدی با ازدواج و زیر یه سقف رفتن فرق داره

اوایل ازدواج ممکنه مشکلاتی پیش بیاد دعواتون شه  و.... ولی زود خسته نشو ،پا پس نکش ،جلو مرد اسم طلاق نیار

هیچوقت سعی کن ج پس ندی ،چون اقایون اینطوری خودشون پشیمون میشن

زود قضاوت نکنی همیشه شک به دلت افتاد باارامش بپرسی

طرف مقابلتو خوب بشناس از هر نظر مخصوصا اخلاق بعد بوه دار شو 

هرچقدر به مردت محبت کنی و احترام بذاری بهش و هی تشویقش کنی مطمئن باش همونقدر میاد سمتت و پشتت وامیسته و برعکس

من پنج سال تجربه کذدم همه اینا رو تا به ارامش رسیدم

خیلی مادربزرگ شدم انگار از بس نصیحت کردم 😂😂😂😂😂

خدا رو شکر فقط به نصیحت خواهرانه بهت میکنم خودم تجربه داشتم و کسی تاره ازدواج کنه بهش میگم دوران ...

واییییی من مشکلم همینه چقد بهش گیر میدم خستش کردمه میگه بابا من مردم چرا اینهمه محدودم میکنی الا رفت سمت خونشون ک دندوناشو درست کنه باهاش بحث کردم گفتم چرا من بهت گفتم نرو رفتی الان از دیروز تا الان باهاش قهرم

واییییی من مشکلم همینه چقد بهش گیر میدم خستش کردمه میگه بابا من مردم چرا اینهمه محدودم میکنی الا رفت ...

میگه من چند ماه درد کشیدم نرفتم گفتم اول تورو ببرم 

الان که دارم درد میکشم میگی نباید بری 

میگه من چند ماه درد کشیدم نرفتم گفتم اول تورو ببرم  الان که دارم درد میکشم میگی نباید بری  ...

همینارو ازش میبینم چقد سرد شدمه باهاش و حسی بهش ندارم و واسم مهم نیست بود و نبودش 

اول اینجور نبود جایی میرفت بهم میگف اگه هم میگفتم ن نمیرفت چند وقته نمیدونم کی تو سرش خونده اون شبی مادر بزرگش جلو خودمو خاله اینام هی میگف رو ب زنت ندی سوارت میشه اینم دیشب در اومد گف راست مسگن رو بدی ب زن سوارت میشه گفتم تو همون حرف مادر بزرگتو گرفتی دست البته مادر بزرگش همیجوریه و شوخه و همه میشناسنش و سنش بالاس همه چی میگه هیچکس ازش ناراحت نمیشه 

ولی کلا بدم میاد از اخلاق و رفتار جدیدش

همینارو ازش میبینم چقد سرد شدمه باهاش و حسی بهش ندارم و واسم مهم نیست بود و نبودش  اول اینجور ...

دقیقا همین اتفاق میفته

من خودم اوایل سر هرچی گسر میدادم غر میزدم خیلی زیاد هاااااا 

بعد دیدم خانوادش گوششو پر میکنن و این هم چون از غر زدن بدش میومد میرف سمت اونا و کلا عوض شد

بعد با خودم گفتم اخه دختر خنگ شوهر تو اگه به فکر شیطنت و خوش گذرونی بود چرا ازدواج می کرد...

اوایل سختم بود چون خیلی اذیت شده بودم ، فکر کن مادر شوهرم به من میگف تو شبیه دوست دخترشی توروگرفته.....

بعد دیگه کم کم سعی کردم به خودم اهمیت بدم به اعصابم به ارامشم

قانون گذاشتیم همه جا باهم بریم یا هرجا رفتیم بهم بگیم

گیر ندادم ،اعتماد کردم بهش چون دیدم بهم خیلی اعتماد داره و گیر  الکی نمیده اونم

بخدا هیچ مردی به جز احترام و تشویق و اعتماد هیچی از خانومش نمیخواد

یادت باهش هذچقد غر بزنی و ساز مخالف بیشتر ازت دور میشه ، بجااینکه بگی نرو بگو نگرانت میشم بذار اماده مش دوتایی بریم دلم تاب نمیاره

سیاست داشته باش

یا دیدی کسی میگه به زنت رو نده سوارت میشه با احترام بگو مثلا مادر بزرگ شوهر من یه انسان عاقل و بالغه و برای من خیلی باارزشه لطفا اونو با تشابهتون تخریب نکنید ، سعی کن با زبونت همه چی رو درست کنی